XXL-vaatteet miehille

XXL-vaatteet miehille löydät Motley Denimin runsaasta ja laadukkaasta valikoimasta. Tarjoamme 2XL-kokoja useista eri vaatemalleista ja -tyypeistä, katso itse runsas valikoimamme! Voit valita jokaisesta kategoriastamme XXL-koon, tarkastella itse vaatteita ja yllättyä – meillä sekä määrä että laatu kohtaavat! Etsit siis 2XL-koon paitoja, huppareita, farkkuja tai muita vaatteita, valikoimastamme löydät varmasti sopivan vaihtoehdon!

Lue lisää
Lajittele
 • Sulje
Koot 2XL-14XL
 • Sulje
Collegehousut ja Shortsit
 • Sulje
Collegepaidat ja Hupparit
 • Sulje
Paidat
 • Sulje
T-paidat
 • Sulje
Pikeet
 • Sulje
Takit
 • Sulje
Shortsit
 • Sulje
Uima- ja Alusvaatteet
 • Sulje
Merkit
 • Sulje
Värit
 • Sulje

Miesten XXL-vaatteet

Motley Denimiltä löydät laajan valikoiman XXL-vaatteita. Olemme nettikauppa miehille, jotka tarvitsevat suurempikokoisia vaatteita, mutta eivät halua tinkiä laadusta tai hinnasta. Etsitpä sitten XXL-villapaitoja, XXL-T-paitoja, XXL-paitoja, XXL-pikeepaitoja, XXL-takkeja, XXL-shortseja tai XXL-alusvaatteita niin löydät haluamasi käyttämällä hakukriteerejämme, tai napsauttamalla pikalinkkejä eri XXL-vaatteisiin. Linkit vievät suoraan jokaiseen 2XL-koon vaatekappaleeseen. Meillä on tarjota miltei jokaisesta vaatemallistamme XXL-koko, joten valikoimaa riittää varmasti, rohkeasti siis tutkimaan!

Ota huomioon koko - XXL vai 2XL?

XXL-vaatteista on tullut kansanomainen ilmaisu tavallista suurikokoisimmille vaatteille. Samanaikaisesti puhutaan sekä XXL- että 2XL-vaatteista, mitkä eivät kuitenkaan ole sama koko. Ainoastaan vaatteiden mitat ratkaisevat sopivatko ne yllesi, ei merkintä kokolapussa. Motley Denimin valikoimissa useimmat vaatteet mainitaan 2XL eikä XXL-kokoisina. Vaatteemme ovat usein perinteisen 2XL-koon suurimmasta päästä, liian pienen koon ei siis pitäisi olla ongelma vaatteita tilatessasi! Ja mikäli tuntuu, että tarvitsisit vielä suuremman koon, voit aina vaihtaa sen kaupassamme suurempaan vaihtoehtoon. Meillä koot ovat kuitenkin sen verran reiluja, että tähän tuskin on tarvetta.

Tee XXL-ostokset kätevästi verkossa

Vaatekaupparumba ja ahtaat sovituskopit aiheuttavat kovemmassakin miehessä kylmiä väreitä, hikeä sekä ärräpäitä. Onneksesi kaikki Motley Denimin ostokset tapahtuvat kätevästi verkkokaupassamme, joten löydät XXL-vaatteesi vaikka kahvitunnilla tai illalla vapaa-ajasta nauttiessa. Vapaa-aikaakin jää näin enemmän käyttöösi, kun vaatekaupoilla ei tarvitse ravata tuntitolkulla – kätevän verkkokauppamme takia sopivien vaatteiden löytäminen tapahtuu käden käänteessä ja aikaa jää tärkeille harrastuksille enemmän! Tee siis ajankäytöllisestikin fiksu sijoitus ja osta XXL-vaatteesi Motley Denimin kautta.

Miesten XXL-vaatteita suurella laadulla

Suurikokoisia vaatteita etsiessä törmää usein ongelmaan, kun hinta ja laatu eivät täsmää. Koska XXL-vaatteiden tarvitsijoita ei ole yhtä paljon kuin pienempien kokojen kohdalla, voivat vaatekaupat pyytää melko perusteettomasti hyvinkin paljon korotettua hintaa suurista vaatteista. Motley Denimillä et kuitenkaan tähän törmää, sillä haluamme tarjota suuret vaatteet kohtuullisilla hinnoilla ja ehdottomalla laadulla. Koska verkkokauppamme on erikoistunut suurikokoisiin vaatteisiin, on vaatteemme suunniteltu erityisesti mukavuus ja istuvuus edellä. Tulet huomaamaan tämän koittaessasi vaatteita, ne ovat erityismukavia ja käytetyt kankaat erittäin laadukkaita. Tee siis järkevät ja pitkäjänteiset XXL-vaatteiden ostoksesi Motley Denimillä tai valitse halutessasi muut isot koot miehille!!

Tuote on lisätty ostoskoriin

Kassalle Jatka ostoksia
Tuotteet