Miesten isot pikeepaidat

Valikoimastamme löydät isot pikeepaidat, jotka istuvat ja näyttävät yhtä hyviltä kuin pienempienkin kokojen pikeepaidat. Kyseessähän on vaate, joka on ikään kuin kauluspaidan ja T-paidan välimuoto kauluksella ja muutamalla napilla. Meiltä löydät upeat isot pikeet, isot koot 2X – 8XL usealta eri valmistajalta.

Lue lisää
Myydyimmät
Lajittele
  • Sulje
Koot 2XL-14XL
  • Sulje
Collegehousut ja Shortsit
  • Sulje
Pikeet
  • Sulje
Uima- ja Alusvaatteet
  • Sulje
Merkit
  • Sulje
Värit
  • Sulje
Paras hinta

Isot pikeet

Ensi alkuun on paikallaan muutama sana pikeepaidoista ja niiden historiasta, sillä tämä vaatetyyppi saattaa olla hieman vieras joillekin. Tämän paitatyypin, joka oli alunperin (ja on edelleen) tennis- ja urheilupaita, toi ensimmäisen markkinoille ranskalainen René Lacoste jo 80 vuotta sitten. Lacostehan oli aikansa tennistähti. Tätä siis alunperin tenniksen pelaamiseen suunniteltua paitaa käytetään nykyään paljon muuallakin kuin tenniksessä, mutta se kuitenkin edustaa urheilullisuutta. Samalla pikeepaita on myös hyvin rento ja ajaton vaate. Pikeepaita on usein parhaimmillaan kesällä, sillä se on ilmava ja pehmeä. Mutta tätä paitaa voi toki käyttää arkivaatteena milloin vain.

Vaikka pikeepaitojen valikoima on yleisesti ottaen hyvä, on tämänkin vaatteen kohdalla havaittavissa sama tuttu ongelma: isot pikeepaidat tuntuvat oleva kiven alla. Suuria kokoja on vaikea löytää kun pikeepaidat isot koot loppuvat yleensä jonnekin 3XL paikkeille perinteisissä tavarataloissa ja kivijalkamyymälöissä. Usein suurissa kokoluokissa myös väri- ja mallivalikoima on suppeampi ja hinnat korkeammat. Isokokoiset ostajat ovat siis varmasti kohdanneet ongelmia myös pikeepaitojen löytämisessä.

Mikäli haet isokokoista pikeepaitaa itsellesi tai vaikka lahjaksi, olet nyt tullut kuitenkin oikeaan paikkaan. Isot pikeet löydät nimittäin nyt verkkokauppamme valikoimasta todella helposti. Haluamme tarjota sinulle pikeepuserot isot koot useissa eri väreissä, yksi- tai monivärisinä ja pitkillä tai lyhyillä hihoilla. Valikoimassamme on vain arvostettuja laatumerkkejä, kuten Kam, Mish Mash, Duke ja D555. Hintamme ovat siitä huolimatta edulliset, ja tarjouksia kannattaa myös aina pitää silmällä. Isot pikeepuserot löydät meiltä myös aina kokoon 8XL asti, joten nämä paidat mahtuvat vähän raamikkaammallekin miehelle.

Laadukkaat ja rennot pikeepaidat

Pikee on monien suosikkipaitatyyppi, sillä se on samaan aikaan tyylikäs, rento ja urheilullinen. Kaikkein helpoin pikeepaita on pukea farkkujen kanssa, sillä tämä yhdistelmä toimii takuuvarmasti. Mutta myös shortsit ja urheiluhousut toimivat hyvin. Miksei myös suorat housut. Sen sijaan puvun takin kanssa ei pikeepaita välttämättä ole paras mahdollinen pari – vaikka makuasioita nämä tietysti ovat. Joka tapauksessa isot pikeepuserot ovat aina helppo ja hyvä valinta pukeutumiseen, ja varsinkin kesällä ne ovat erittäin miellyttäviä käyttää. Ja luonnollisesti pikeepaita on loistava valinta esim. kuntoiluun, tennikseen tai muuhun urheilulajiin. Myös purjehtijat käyttävät tätä paitaa.

Löydä oma tyylisi verkkokaupastamme

Isot pikeepaidat löydät nyt helposti verkkokauppamme valintatyökalun avulla, kun valitset ensin vaatteen tyypiksi pikeepaidan ja sen jälkeen oman kokosi. Nyt näkyvissä olevat paidat ovat kaikki sinulle sopivia, ja voit rauhassa keskittyä valitsemaan merkkiä ja paidan väriä. Löydä sisäinen shoppailijasi: Paitojen katselu kaikessa rauhassa ilman ruuhkia ja jonoja omalta kotisohvalta on varsin hauskaa. Saatat huomata, että viihdyt nyt vaatekaupassa ehkä ensimmäistä kertaa, ja kaikki pikeet isot koot, tyylikkäät mallit ja värit ovat helposti ja selvästi esillä www-selaimessasi. Paitoja löytyy useissa eri värissä ja mallissa, alkaen aina klassisista yksivärisistä, näyttäviin punaisiin ja sinisiin paitoihin. Vilkaisepa vaikka Mish Mash tai Rockford -mallistoa. Ja samalla kun tutkit paitatarjontaa, voit vilkaista vaikka minkälaiset farkut näyttäisivät hyvältä uuden paidan kanssa. Uskomme, että löydät isot pikeet ja muutkin isot vaatteet nyt helposti sivuiltamme.

Tuote on lisätty ostoskoriin

KassalleJatka ostoksia
Tuotteet