Miesten Takit, isot koot – 2XL – 12XL

Isot softshell-takit ja muut takit isoille miehille löydät monipuolisesta ja upeasta valikoimastamme. Hyvä takki – oli kyseessä sitten iso farkkutakki, nahkatakki, talvitakki tai jokin muu – istuu hyvin ja näyttää hyvältä. Myös suuressa koossa. Motley Denimiltä löydät muodikkaita isoja farkkutakkeja ja paljon muuta aina kokoon 8XL asti.

Lue lisää
Myydyimmät
Lajittele
  • Sulje
Koot 2XL-14XL
  • Sulje
Takit
  • Sulje
Merkit
  • Sulje
Värit
  • Sulje
Paras hinta

Isot takit

Takki on Suomen ilmasto-oloissa aivan välttämätön vaate, ja vaatekaupat tarjoavatkin paljon erilaisia vaihtoehtoja ulkopukeutumiseen: on talvi-, kevät- ja kesätakkeja, nahka- ja keinonahkatakkeja, farkkutakkeja, vuorillisia ja vuorittomia, hupulla ja ilman ja niin edelleen. Eräs asia on kuitenkin tuttu monelle hieman isokokoisemmalle miehelle: isot takit tuntuvat olevan kadonneet jonnekin. Perinteisten myymälöiden valikoimat nimittäin loppuvat usein jo jonnekin hieman suuremman keskikoon paikkeille, ja takit isot koot - siis oikeasti isot koot – ovat monesti vaikeasti löydettävissä. Oli kyseessä sitten iso farkkutakki, nahkatakki tai vaikkapa verryttelypuvun takki, tuntuvat suuremmat koot olevan usein todella vaikeita löytää. Ja eri merkkien, mallien ja värien valikoima on myös pienempi silloin, kun kyseessä ovat isot takit.

Onneksi tilanne on nykyään toinen, kuin vielä jokin aika sitten, ja jos etsit ison koon takkia, olet juuri oikeassa paikassa. Internet on tehnyt vaateostoksetkin helpommaksi ja uskomme, että löydät meiltä Motley Denimin sivuilta monta kiinnostavaa ison koon takkia. Oletko jo kokeillut verkkokauppamme valintatyökalua? Aloita valitsemalla ensimmäisestä valinnasta vaatteen tyyppi, eli jos haet takkeja, valitse tyypiksi takit. Tämän jälkeen tulee tärkeä vaihe: oman kokosi valinta. Meillä kokoja löytyy aina 8XL, mikä on huomattavasti enemmän kuin useimmissa muissa vaatekaupoissa. Kun olet valinnut oman kokosi, esimerkiksi 4XL, ovat silloin näkyvissä juuri ne takit isot koot, jotka varmasti ovat sinun kokoasi, ja voit aloittaa haluamasi merkin, mallin ja värin etsimisen. Valikoimastamme löytyy niin Kam Jeansin pitkää, vuorellista talvitakkia, D555 nahkatakkeja, Kam Jeansin pehmovuorellista takkia, Marc & Markin laskettelutakkeja kuin Duken farkkutakkejakin. Kaikki valikoimassamme olevat takit tulevat arvostetuilta ja laadukkailta merkeiltä: edellämainittujen lisäksi mm. Rockford ja Split Star ovat edustettuina.

Valikoimastamme löydät niin isot softshell takit, isot talvitakit ja yleensäkin takit isoille miehille. Vuodenajasta riippuen malleja saattaa olla eri tavalla tarjolla, ja luonnollisesti keväällä eräs kysytty takkityyppi on kevättakki isot koot. Uskomme, että sinunkin vaatehankintasi tulevat internetin ja verkkokauppamme kautta nyt helpommaksi, ja meidän valikoimastamme löytyy aina suuria kokoja.

Takit ulkokäyttöön

Talven tullen on aika vaihtaa lämpimään pukeutumiseen, ja viimeistään kun mittarissa alkaa näkyä miinusasteita, on silloin aika varmistaa, että päälle laitettavaksi löytyy lämmin, kestävä, miksei tyylikäskin, mutta ennenkaikkea oikeankokoinen talvitakki. Olisiko sinun aika hankkia uusi takki? Siinä tapauksessa kannattaa ehdottomasti vilkaista verkkokauppamme valikoimaa, sillä meiltä löydät useita erilaisia vaihtoehtoja lämpimään pukeutumiseen. Valikoimassamme on vain laadukkaita ja arvostettuja vaatemerkkejä, mutta hintamme ovat siitä huolimatta järkevät. Talvella hyvä ja käytännöllinen valinta voi olla vaikka softshell- eli pehmovuorinen takki. Toiset taas haluavat käyttää kestävää ja tyylikästä nahkatakkia. Keväällä ja kesällä voi puolestaan katsastaa valikoimastamme vaikkapa isoja farkkutakeja.

Takit erikoiskäyttöön

Myös aktiivikäyttöön tarkoitettuja isoja takkeja löytyy runsaasti valikoimastamme. Mainita voi vaikkapa Marc & Markin upeat laskettelutakit, joita löytyy verkkokaupastamme niin sinisenä, mustana kuin harmaanakin. Meiltä löydät myös muita urheiluvaatteita ja esim. nahkatakkeja erilaisiin käyttötarkoituksiin. Ja luonnollisesti laskettelutakki sopii mainiosti myös arkikäyttöön. Kestävät ja hyvin lämpöä ja kosteutta pitävät vaatteet ovat aina hyvä valinta talven paukkupakkasilla. Uskomme, että löydät verkkokaupastamme monta kiinnostavaa takkivaihtoehtoa, oli kyseessä sitten ulkoilukäyttöön tai arkikäyttöön tarkoitettu takki. Saatat huomata myös, että takkien ja vaatteiden vertailu ja ostaminen internetissä saattaa olla yllättävän hauskaa! Vertailut ja ostokset voit tehdä nyt omassa rauhassa, ilman jonotusta. Ja meidän verkkokauppamme on avoinna kellon ympäri.

Tuote on lisätty ostoskoriin

KassalleJatka ostoksia
Tuotteet