Miesten isot kauluspaidat 2XL – 8XL

Miesten isot paidat löydät meidän monipuolisesta valikoimastamme. Mielestämme paitojen ei tarvitse olla tylsän näköisiä vain siksi, että ne ovat tavallista isompia. Isoja paitoja ja kauluspaitoja löydätkin melltä monelta eri valmistajalta. Isot kauluspaidat tyylikkäässä valikoimassamme aina kokoon 8XL asti.

Lue lisää
Myydyimmät
Lajittele
  • Sulje
Koot 2XL-14XL
  • Sulje
Paidat
  • Sulje
Merkit
  • Sulje
Värit
  • Sulje
Paras hinta

Isot paidat

Olet saattanut huomata, että miesten isot paidat ovat joskus niin sanotusti kiven alla. Varsinkin kun kyse on kauluspaidoista, joissa mallin istuvuus on hyvin tärkeää, jotta paita tuntuu mukavalta päällä ja myös näyttää hyvältä. Kuten tiedämme, isot kauluspaidat ovat yhdessä housujen kanssa yksi hankalimmista päällesovitettavista vaatteista, sillä paidoissa on paljon kohtia, joissa huonosti sopiva koko tuntuu heti: vyötärö, käsivarteen pituus ja paksuus, kauluksen koko, paidan pituus ja niin edelleen. Joskus tuntuu siltä, että miesten isot paidat ovat aivan oma taiteenlajinsa, ja isot miehet kyllä tietävät, minkälaiseen sovituskoppirumbaan niiden kanssa joutuu. Paitoja saa sovitella toinen toisensa perään, ja yleensä siinä vaiheessa, kun löytyy sellainen, joka edes jotenkin sopii päälle, niin se saakin usein sitten kelvata. Värin ja mallin tai laadukkaan merkin eteen ei yksinkertaisesti jaksa enää sovittaa uusia kokoja.

Meidän mielestämme täytyy kuitenkin olla olemassa helpompi tapa ostaa isoja paitoja, ja haluammekin esitellä sinulle verkkokauppamme, jonka lajittelutyökalun avulla löydät nyt helposti itsellesi sopivan upean ja laadukkaan kauluspaidan. Kaikki valikoimassamme olevat merkit ovat korkealaatuisia ja arvostettuja, mutta hintamme ovat siitä huolimatta edulliset. Huomaathan myös upeat tarjouksemme. Voit aloittaa oikeanlaisen paidan etsinnän verkkokauppamme valintatyökalun avulla, kun valitset ensin tyypiksi paidat. Tämän jälkeen on aika valita oma kokosi, ja tämä on saattanut olla se pulmallisin asia ennen, mutta nyt uskomme, että paidat isot koot löytyvät helposti verkkokaupastamme, sillä kokoja on aina kokoluokkaan 8XL asti. Valitse siis nyt vain oma kokosi, ja tämän jälkeen liian pienet ja suuret koot suodattuvat automaattisesti pois. Eli esimerkiksi, jos kokosi on 5XL, valitse koko-valikosta tämä koko, ja voit sen jälkeen jatkaa isojen paitojen katselua murehtimatta siitä, sopivatko kuvassa näkyvät paidat päälle, sillä ne ovat nyt kaikki kokoa 5XL. Tämän jälkeen voit oikeasti aloittaa mieleisesi paidan etsimisen, ja tarjolla on isoja kauluspaitoja usealta eri valmistajalta eri malleissa ja väreissä, yksivärisiä, raidallisia, ruudullisia, pitkä- ja lyhythihaisia ja niin edelleen.

Hillittyä tyyliä

Monelle suomalaiselle kauluspaita on hieman juhlavampi vaate, jota käytetään juhlapukeutumisessa yhdessä solmion kanssa. Nämä paidat ovat yleensä vaaleita ja yksivärisiä, ja tyyliltään hyvin klassisia ja hillittyjä. Valikoimastamme löydät juuri näitä puvun kanssa sopivia kauluspaitoja suurissa mitoissa. Esimerkiksi Rockfordin mallistossa on juuri tällaisia sileistä puuvillakankaasta valmistettuja vaaleita ja vaalean sinisiä kauluspaitoja. Monet pitävät klassisista paidoista muutenkin, ja ne soveltuvat maniosti usein myös työssä käytettäviksi: myyntityöhön tai toimistoon esimerkiksi. Kesällä tietysti on mukavampi käyttää lyhythihaista paitaa, ja näitä isoja paitoja löytyy mallistostamme tietysti myös lyhythihaisina versioina.

Rentoa tyyliä

Haetko farkkuihisi sopivaa kauluspaitaa pariksi, tai muuten vain hieman rennompaa lookkia? Vilkaise vaikka AB Bluen hienoja denim-tyylisiä paitoja, tai vaikka Mish Mash Sid -mallistoa, joka on urbaanin rento ja nuorekas: näistä paidoista näkee jo päältä, että niitä on myös mukava käyttää. Ja tietysti paidat isot koot löydät myös raidoissa ja ruuduissa. Skottiruudut ovat lähes aina muotia, ja ne sopivat niin nuorelle kuin aikuisellekin.

Mallistostamme löytyy useita erivärisiä ruutuaiheisia kauluspaitoja. Raidat luovat myös mukavan hauskaa hillittyä rentoutta, riippuen aina raidoituksen tyylistä: Saisiko olla pientä ja huomaamaton vai isoa ja leveää raitaa? Sama pätee ruutuihin, tarjolla on lähes huomaamatonta ruutukuviota tai toisaalta varsinaisia ”metsurin paitoja”, isojen skottiruutujen kanssa. Erityisesti kannattaa kiinnittää huomiota uusiin väreihin, kuten esim. sähkönsiniseen, violettiin ja pinkkiin.

Tyyli on vapaa

Niin tai näin, isojen miesten paidat löydät verkkokaupastamme. Tyyli on vapaa, oli kyseessä sitten juhlapukeutuminen, hillitty arkipukeutuminen toimiostoon, nuorekas ja rento tyyli vaikkapa ravintola-iltaan, tai joka paikkaan sopiva peruspaita. Huomaathan, että samalla kun valitset itsellesi paitaa, voit myös vilkaista minkälaisia housuja olisi tarjolla. Kokeile hakea vaikka samaa väriä kuin paita, tai kokeile miltä näyttäisi vaikka viininpunainen paita sinisten farkkujen kanssa. Paitojen värivalikoima on nyt hyvin monipuolinen aina perinteisistä väreistä, kuten sinisestä ja mustasta pinkkiin. Ja valikoimassa on myös hienoja kuvioituja paitoja, kuten vaikkapa D555:n mallistossa. Toivomme ja uskomme, että isotkin miehet löytävät valikoimastamme tyylikkään ja hyvin istuvan paidan.

Tuote on lisätty ostoskoriin

KassalleJatka ostoksia
Tuotteet