Shortsit, isot koot – W40-W60

Jos etsit isoja shortseja, olet tullut oikeaan paikkaan. Motley Denimillä on hyvä valikoima miesten shortseja, jotka istuvat yhtä hyvin ja ovat yhtä tyylikkäitä kuin vastaavat pienemmätkin koot. Tyylikkäät isojen miesten shortsit löydät meiltä kokovalikoimassa 2XL – 8XL. Shortsit isot koot.

Lue lisää
Myydyimmät
Lajittele
  • Sulje
Koot 2XL-14XL
  • Sulje
Koot W
  • Sulje
Collegehousut ja Shortsit
  • Sulje
Shortsit
  • Sulje
Merkit
  • Sulje
Värit
  • Sulje
Paras hinta

Isot shortsit

Shortsit ovat sellainen vaate, johon ei kovin usein ehkä tule kiinnittäneeksi niin kovin paljon huomiota. Tietysti ne kuuluvat lähinnä kesään ja toisaalta myös moneen urheilulajiin, ja kuntoiluun yleensäkin. Shortsejahan on myös paljon erilaisia: vapaa-ajan pidempilahkeisia shortseja – näitä näkee usein myös turisteilla – ja kesäpukeutumiseen muuten hyvin sopivia perus-shortseja. Urheilua ja kuntoilua varten on tietysti olemassa omat, kevyemmät shortsit ja lyhyet urheiluhousut. Farkkushortsit ovat puolestaan varsin mainio ja rento kesäasuste milloin vaan.

Shortsit ovat mitä mainioimmat housut, mutta valitettavasti isot miehet kohtaavat niiden kanssa usein erään yleisen ongelman: isot shortsit ovat kuin kadonneet johonkin. Shortseja on kyllä runsaasti tarjolla kesäisin ja varsin edullisestikin, mutta koot loppuvat kesken. Ja siinä missä L ja XL -kokoisissa shortseissa on aina paljon valinnanvaraa esim. värien suhteen, niin shortsit isot koot – ja isolla tarkoitetaan nyt sellaisia 4XL ja ylöspäin – löytyvät usein vain satunnaisesti. Varsinkin jos puhutaan muodikkaammista ja tyylikkäämmistä shortseista, saattaa isoimpien kokojen valikoima on varsin suppea.

Me olemme sitä mieltä, että asioiden ei tarvitse enää jatkua näin, ja olemme päättäneet tarjota valikoiman isoja shortseja verkkokaupassamme. Tarjolla on niin pidempilahkeista reisitaskushortsia, farkkushortseja kuin lyhempiäkin malleja. Oletko jo kokeillut verkkosivumme valintatyökalua? Sen avulla voit helposti hakea oman kokosi shortseja ja muita vaatteita. Valitse ensin vaatteen tyyppi ensimmäisestä pudotusvalikosta, eli tässä tapauksessa vaikkapa shortsit. Sen jälkeen voit valita oman kokosi. Kokoja on tarjolla aina vyötärömittaan W54 asti. Tämän jälkeen voit valita eri merkkien (ja samalla eri mallien) ja värien välillä. Verkkokaupassamme on helppo vertailla erilaisia shortseja ja muitakin vaatteita, ja vaikka rakentaa samalla itselleen uutta kesäistä asukokonaisuutta. Isojen miesten shortsit löytyvät nyt siis verkkokauppamme sivuilta, ja samalla kun tarkistelet shortsivalikoimaa, voit vilkaista myös muitakin vaatteita.

Farkkushortsit

Tämä shortsityyppi on varmasti monelle tuttu, ja joku ehkä muistaakin, miten takavuosina oli tapana tehdä vanhoista farkuista shortseja yksinkertaisesti leikkaamalla lahkeet poikki sopivasta kohtaa. Enää ei tarvitse kuitenkaan ryhtyä leikkaamaan vaatteita, sillä valikoimastamme löytyvät miesten shortsit isot koot myös denim-kankaasta valmistettuina. Tyylikkäitä farkkushortseja tekevät esimerkiksi Kam Jeans ja Duke. Värejä löytyy aina perinteisistä sinisistä harmaisiin ja mustiin, tai vaikkapa hiekkarannan beigen värisiin. Farkkushortsi on vaate, joka toimii aina: se on helppo, edullinen ja tyylikäs. Kuten tiedämme, farkkukangas on myös kestävää, joten laadukkaat farkkushortsit ovat myös pitkäikäiset. Farkkushortsit ovat myös ajattomat ja muodissa oikeastaan aina, joten ne ovat hyvä valinta silloin, kun haluaa pukeutua kevyesti mutta silti tyylikkäästi.

Muita shortseja

Farkkushortsien lisäksi tarjolla on tietysti paljon muitakin malleja, esimerkiksi Kam Jeansin reisitaskushortseja, tai ohuemmasta puuvillasta valmistetut isot shortsit, jotka sopivat myös hyvin kesäpukeutumiseen ja vaikka ulkomaanmatkalle. Tällaisia malleja valmistaa mm. Ticking Stripe. Dukelta taas löytyy valikoimasta esimerkiksi hienot perinteiset laivastonsiniset lyhytlahkeiset shortsit.

Oli valintasi sitten farkku- tai jokin muu shortsityyppi, shortsit isot koot löydät verkkokauppamme valikoimasta. Uskomme, että viihdyt hetken tai toisenkin sivustollamme, ja ehkä kerrankin voit rauhassa nauttia shoppailusta. Valikoimastamme löytyy vain laadukkaita ja arvostettuja merkkejä, mutta kuitenkin järkevään hintaan. Kannattaa myös pitää silmällä tarjouksiamme. Haluamme tarjota sinulle helpon ja mukavan vaihtoehdon niin shortsien kuin muidenkin vaatteiden valitsemiseen, ja uskomme, että löydät verkkokaupastamme monia kiinnostavia vaihtoehtoja niin shortsien kuin muidenkin vaatteiden osalta. Tervetuloa ostoksille – meidän verkkokauppamme on avoinna aina.

Tuote on lisätty ostoskoriin

KassalleJatka ostoksia
Tuotteet