Miesten hupparit ja collegepaidat isot koot

Huppareita voi käyttää ympäri vuoden: viileinä kesäiltoina tai talvella ylimääräisenä vaatekerroksena takin alla. Miesten isot hupparit löydät meiltä Motley Denimistä. Isoja huppareita löytyy aina kokoon 14XL asti. Iso huppari on rento ja monipuolinen vaate.

Lue lisää
Myydyimmät
Lajittele
  • Sulje
Koot 2XL-14XL
  • Sulje
Collegepaidat ja Hupparit
  • Sulje
Merkit
  • Sulje
Värit
  • Sulje
Paras hinta

Hupparit isot koot

Tervetuloa katsomaan huppari-tarjontaamme! Mikäli etsit isoja huppareita isoille miehille, niin olet tullut juuri oikeaan paikkaan. Huppari on todella kätevä, monipuolinen ja monikäyttöinen vaate, joka on kaikin puolin huoleton ja helppohoitoinen. Isot hupparit, jotka on valmistettu ns. college puuvillakankaasta sopivat aivan yhtä hyvin sisä- kuin ulkokäyttöönkin. College-huppari on erinomaisen mukava vaate, sillä, nämä puserot on tehty pehmeästä kankaasta, joka muistuttaa paljon villaa, mutta tuntuu miellyttävämmältä ihoa vasten. Puuvillasta tehty college-kangas ei myöskään yleensä aiheuta ongelmia allergikoille. Toiset hupparit on puolestaan tehty vedenpitävästä polyesteristä ja muista vastaavista materiaaleista, ja nämä ovat todellisia joka sään vaatteita. Syksyn myrskyissä huppari on korvaamaton vaate samoin kuin veneillessä ja retkeiltäessäkin.

Isojen miesten hupparit löydät nyt helposti verkkokauppamme sivuilta, ja sivulla olevan filtterityökalun avulla voit helposti suodattaa ja lajitella erilaisia vaihtoehtoja. Ensimmäisenä voit valita oman kokosi, ja mittoja riittää aina kokoon 8XL asti. Aivan pian eivät siis suuret koot lopu hupparivalikoimastamme. Miesten isot hupparit ovat koon valinnan jälkeen kaikki varmasti omaa kokoasi, ja nyt voit keskittyä merkkiin, malliin ja väriin. Voit valita useita valmistajamerkkejä, jolloin muiden valmistajien hupparit poistuvat näkyvistä. Tällä tavalla ns. suodattamalla löydät lopulta helposti hupparit isot koot, oikeat värit ja mallit.

Huppareita löytyy useasta eriväristä, aina perinteisestä harmaasta ja siniharmaasta siniseen, mustaan, moniväriseen ja niin edelleen. Iso huppari sopii hienosti yhteen vaikkapa farkkujen kanssa, tai tietysti college-housujen kanssa, jolloin voidaan jo puhua kuntoilupukeutumisesta. Hupparihan soveltuu mainiosti vaikka syksyisille kävely- ja juoksulenkeille, sillä hupun avulla voi tarvittaessa suojata päätä ja niskaa kylmältä. Sateenkestävät isot hupparit sopivat sitten tietysti jo säähän kuin säähän, ja niitä voi käyttää niin kuntoilupukeutumiseen kuin ulkoiluvaatteinakin.

College-hupparit

Huppareita valmistetaan paljon college-kankaasta, eli samasta materiaalista, josta college-housutkin tehdään. College-kangas on hyvin pehmeää puuvillaa, ja se on todella miellyttävä ja helppohoitoinen materiaali. Tämä kangas muistuttaa paljon villaa, mutta on monessa mielessä helppohoitoisempaa ja kestävämpää, eikä myöskään kutita tai pistele iholla. Ainoa college-kankaan haitta on, että kastuessaan se imee vettä aivan villan lailla. College-hupparit sopivatkin näin ollen parhaiten poutakelien ulkoiluvaatteeksi ja sisäkäyttöön.

Verkkokaupastamme löydät useita erilaisia college-huppareita eri väreissä, malleissa ja mitoissa, ja myös eri valmistajilta. Ja meidän kaupassamme eivät koot lopu kesken, vaan hupparit isot koot, sekä keskisuuret ja pienemmätkin koot löydät Motley Denimiltä. Nyt kannattaa vilkaista valikoimaamme, mikäli haet itsellesi pehmeää college-hupparia vaikkapa college-housujen tai farkkujen kaveriksi. Samalla kannattaa vilkaista muitakin isoille miehille sopivia vaatteita, joita löydät verkkokauppamme valikoimasta.

Sadekelien hupparit

Isojen miesten hupparit löydät meiltä myös sateenpitävästä materiaalista valmistettuna, jolloin ne soveltuvat mainiosti syksyn ja kevään sadekeleihinkin. Hupun ansiosta on helppo suojata tarvittaessa myös pää ja niska sateelta. Sateenpitävän hupparin alle voi pukea college- tai villapuseron, jolloin ylävartalo pysyy hyvin lämpimänä.

Mikäli tarvitset ulkoilukäyttöön sopivaa vedenpitävästä kankaasta valmistettua hupparia, kannattaa vilkaista meidän valikoimaamme, sillä näitä sadekelien huppareita löydät verkkokaupastamme useissa eri mitoissa ja väreissä, ja monelta eri valmistajalta. Uskomme, että löydät myös itsellesi sopivan hupparin meiltä kohtuulliseen hintaan. Samalla kannattaa vilkaista muitakin vaatteita, sillä hupparin kanssa samaan aikaan kannattaa hankkia myös vastaavat sadekeleihin sopivat housut. Myös hupparin kanssa käytettävän puseron löydät meiltä helposti, eivät koot lopu meiltä aivan heti kesken, sillä vaatteita löytyy aina 8XL -mittoihin asti, joskus vieläkin suurempia.

Tuote on lisätty ostoskoriin

KassalleJatka ostoksia
Tuotteet