Vaatteet 2XL-8XL Farkut W40-W70 Nopea toimitus* Ilmainen palautus**

Isojen miesten vaatteet – 2XL – 8XL

Kun etsit kaupoista (usein kauppaketjuista) vaatteita isoille miehille, koot loppuvat usein jossain 2XL kohdalla. Meidän mielestämme kaikilla miehillä on kuitenkin oikeus pitää tyylikkäitä ja hyvin istuvia vaatteita, koosta riippumatta. Tämän vuoksi tarjoamme upeita vaatteita monelta eri valmistajalta mitoissa 2XL – 8XL. Isot vaatteet miehille löydät Motley Denimiltä.

Koot
Merkit
Värit
Näytä määrä
Lajittele
« Edellinen sivu 1 2 3 4 512
Mish Mash Vasco Mid
109,95 €
Kam Jeans Evolution Jacket
Alk. 169,95 €
Kam Jeans Soft Shell Jacket
Alk. 139,95 €
Kam Jeans 66 Padded Qulited Jacket Black
97,95 € 139,95 € -30%
Kam Jeans Ramires Dark
Alk. 69,95 €
« Edellinen sivu 1 2 3 4 512

Isot vaatteet

Isot miehet (ja naiset) tietävät sen, että vaatteiden ostaminen perinteisistä vaateliikkeistä ja tavarataloista voi olla joskus yhtä piinaa. Isojen miesten vaatteet ja miesten isot koot tuntuvat loppuvan kesken kun ollaan päästy esim. farkkujen mitoissa vasta vähän 50 tuuman pituisen vyötärön ympärysmitan yläpuolelle. Sehän on vasta keskikokoa! Sama koskee luonnollisesti naistenkin kokoja. Jos eivät koot välttämättä lopukaan kesken, kuin seinään, niin ainakin valikoima eri vaihtoehtojen välillä vähenee jyrkästi. Isoja vaatteita tarvitseville on tietysti joissakin suuremmissa kaupungeissa ollut tarjolla erikoisliikkeitä. Mutta valitettavasti hinnat ovat näissä kaupoissa yleensä melko korkeat, ja vaatteita isoille miehille tarjoavia erikoisliikkeitä ei ole läheskään jokaisessa kaupungissa. Tietysti on olemassa vielä se vaihtoehto, että teettää omat vaatteet räätälillä mittojen mukaan. Mutta melko harvinaista tämäkin taitaa Suomessa olla. Isokokoisten vaatteiden huono valikoima ja kallis hinta on sitten heijastunut monella tavalla: vaatteisiin on saattanut mennä huomattavasti rahaa – tai sitten isokokoinen mies ei ole piitannut enää ollenkaan hyvin istuvista vaatteista ja käyttänyt lähinnä verryttelyhousuja. Mielestämme kaikilla pitää kuitenkin olla oikeus ja mahdollisuus kauniiseen ja terveelliseen (Kyllä, hyvin istuvat vaatteet ovat myös terveyskysymys) pukeutumiseen.

Onneksi internet on muuttanut kaiken. Nykyään netti on nimittäin ehdottomasti helpoin tapa hankkia niin isojen miesten vaatteet, kuin moni muukin asia. Vaatteiden ostaminen netin kautta on hyvin helppoa, ja siinä on jopa monta etua perinteiseen kivijalkamyymälään verrattuna. Ensinnäkin Suomessa laki takaa postimyyntituotteille palautusoikeuden. Alkuperäisessä kunnossa olevat vaatteet voi siis aina halutessaan palauttaa tietyn ajan sisällä. (Perinteiset myymäläthän suostuvat yleensä ottamaan vastaan vain selvästi virheelliset tuotteet.) Mutta suurin etu perinteiseen myymäläostamiseen verrattuna on kuitenkin verkkokaupan erinomainen helppous. Paatunutkin sovituskoppirumbaa vihaava isokokoinen mies saattaa jopa innostua, kun huomaa, että miesten isot vaatteet löytää nyt helposti täältä www:stä. Vaatteiden osto netistä voi olla jopa hauskaa, ja onnistuneesti rakennetussa verkkokaupassa on helppo hakea vaatteita erilaisilla kriteereillä: koon ja mallin mukaan, merkin ja brändin mukaan, värien mukaan ja niin edelleen.

Isojen miesten vaatteita netistä

Suomalaiset ovatkin innokkaasti ottaneet vastaan uudenlaisen mahdollisuuden ostaa vaatteensa mukavasti kotoaan käsin netin kautta. Toisin kuin joitakin naisia, monia miehiä ahdistaa ajatus vaatteiden kokeilemisesta ahtaissa sovituskopeissa, ja sen jälkeen niiden palauttamisesta paikalleen, vain huomatakseen, että joku toinen on sillä aikaa napannut sovituskopin itselleen. Kiireiseen aikatauluun ei myöskään vaatteiden shoppaileminen ja sovittaminen usein oikein sovi. Vaatteita onkin paljon mukavampi katsella ja vertailla vaikka iltauutisten aikana kotona oman tietokoneen ääressä.

Tämän vuoksi me haluamme tarjota sinulle nyt kattavan valikoiman erilaisia isokokoisia vaatteita: farkkuja, housuja, paitoja, puseroita, ulkoiluvaatteita, urheiluvaatteita ja paljon muuta. Verkkokauppamme valikoima muodostuu yksinomaan laadukkaista ja tunnetuista merkeistä. Isojen miesten vaatteet on nyt erittäin helppo löytää uudesta verkkokaupastamme, ja helpon käyttöliittymän ansiosta voit rajata esim. liian pienet tai suuret koot kokonaan pois näkyvistä, jolloin voi oikeasti keskittyä niihin vaatteisiin, joita sivuillemme jää vielä rajauksen jälkeen näkyviin, sillä niiden koko on nyt varmasti oikea. Tämä on mielestämme suuri etu verrattuna perinteiseen vaatteiden ostamiseen myymälöistä, jossa vaatteet eivät ole välttämättä aina niille tarkoitetuilla paikoillaan. Isot vaatteet miehille ja naisille saattavat olla ylähyllyllä tai varastossa.

Vaatteiden vertailu verkkokaupassamme

Isojen miesten vaatteita on nyt myös helppo vertailla online-vaatekaupassamme. Kun olet ensin valinnut oman kokosi, esimerkiksi paitakoon 4XL, ja tiedät haluavasi vaikkapa sinisen paidan, niin voit seuraavaksi valita värivalikosta sinisen. Tämän jälkeen voi hakua vieläkin tarkentaa ottamalla mukaan ainoastaan esimerkiksi D555:n ja Duken paidat. Tämän jälkeen voi uudestaan vaihtaa väriä, ja katsoa miltä sama paita näyttäisi punaisena. Ja kun nyt laajentaa hakua vaikkapa farkkuihin, niin saa taas helposti näkyviin sävy-sävyyn sopivat farkut ja paidat.

Miesten vaatteet isot koot, keskisuuret koot, vyöt ja alusvaatteet, ja kaikki muutkin vaatekappaleet löytyvät tällä tavalla helposti Motley Denimin verkkokaupassa. Olemme nähneet paljon vaivaa saadaksemme verkkokaupasta mahdollisimman helppokäyttöisen ja pyrimme siihen, että kaikki tarvittava tieto on helposti luettavissa sivuilta. Isot miesten vaatteet ovat tämän verkkokaupan myyntiartikkeli, joten jos isot koot miehille ovat olleet aikaisemmin vaikea löytää, ehdotamme sinulle että kokeilet hetken aikaa meidän verkkokauppaamme. Isot vaatteet on nyt helpompi ostaa kuin koskaan ennen. Toimitus tulee luotettavasti ja säästät myös aikaa ja bensaa kun keskität isojen vaatteiden ostokset jatkossa Motley Denimiin.