Peruuttamisoikeus - ILMAINEN PALAUTUS!

Motley Denim tarjoaa 14 päivän peruutusoikeuden. Tämä tarkoittaa, että sinulla on oikeus peruuttaa tilaus kokonaan tai osittain 14 päivän kuluessa tilauksen vastaanottamisesta toimittamalla palautuksesi palautuslähetystarrassa määritellyn kuljetusliikkeen toimipisteeseen 14 päivän sisällä. Ota yhteyttä asiakaspalveluumme ennen kuin teet tilauksen, jos haluat laajennetun peruutusoikeuden jostain erityisestä syystä.

Hyväksymme vain täyden palautettujen tuotteiden takaisinmaksun, jotka ovat käyttämättä ja sellaisessa kunnossa, että voimme myydä ne uudestaan ja jotka palautetaan täydellisenä etiketteineen ja merkintöineen. Jos palautettu tuote on sellaisessa kunnossa, että sitä ei voida myydä uutena, tai että se ei ole täydellinen, on Motley Denimillä oikeus periä korvaus arvon pienenemisestä. Asiakas on vastuussa tuotteista palautuksen aikana.

Palautettavat sukat tulee palauttaa avaamattomassa pakkauksessa.

Jos palautat osan pakettitilauksista, jotka on ostettu alennettuun hintaan hintaportaan mukaan, pitämistäsi tuotteista veloitetaan täysi hinta. Jos esimerkiksi tuote maksaa 29,95 €/kpl ostettaessa 1 kpl ja 24,95 €/kpl ostettaessa 3 kpl ja palautat 2 kpl, sinulta veloitetaan täysi hinta eli 29,95 € siitä tuotteesta, jonka pidät itselläsi.

Jos palautat koko tilauksen, maksamme takaisin täyden tilausarvon sekä lähetyskulut ja -maksut välittömästi, kun saamme kaikki vaatteet ja takaisinmaksuun tarvitsemamme tiedot.


VAIHTO

Superhelppoa!

 1. Mene nettikauppaamme osoitteessa www.motleydenim.fi ja tee uusi tilaus niistä vaatteista, joihin haluat vaihtaa.
 2. Voit tilata mitä haluat, sillä saat palauttamistasi vaatteista rahat takaisin.
 3. Siirry kassalle, ja maksa uusi tilauksesi. Lähetämme tuotteet samana päivänä, tai viimeistään seuraavana arkipäivänä!
 4. Palauta sinulle sopimattomat vaatteet PALAUTUS -kohdan ohjeiden mukaan.

 


PALAUTUS

Superhelppoa!

 1. Siirry osoitteeseen www.motleydenim.fi/palautus/ rekisteröidäksesi palautuksen.
 2. Pakkaa palautuksesi ja muista liittää mukaan palautuslomake, jotta tiedämme, keneltä palautus on.
 3. Tulosta palautuslähetystarra tästä: https://www.return-my-parcel.com/DPD-EE/motley 
 4. Luovuta palautuksesi palautuslähetystarrassa määritellyn kuljetusliikkeen toimipisteeseen.
 5. Kun palautuksesi on saapunut meille, saat vahvistusviestin sähköpostiisi tuotteen saapumisesta ja palautuksen käsittelystä.
 6. Vahvistettuamme palautuksenne vastaanotetuksi ilmoitamme automaattisesti maksupalveluntarjoajalle, että hyvityksen voi suorittaa.
 7. Rahojen palautukseen kuluu enintään kolme pankkipäivää maksupalveluntarjoajasta ja maksutavasta riippuen. Lue alta lisää.

 • Verkkopanki: vastaanotettuamme palautuksesi palautamme rahasi automaattisesti samalle pankkitilille jota käytit tilauksesi maksamiseen.
 • Luottokortti/Debit-kortti: teemme hyvityksen tilauksen yhteydessä käyttämällesi pankkikortille.
 • Klarna Lasku: hyvitämme palauttamanne tuotteen laskustanne.

Huomaa, että tämä tarkoittaa käytännössä sitä, että emme käsittele vaihtoja. Et siis voi palauttaa tuotetta ja saada tilalle toista tuotetta. Kaikki meille palautetut tuotteet hyvitetään näiden palautusehtojen mukaisesti. Jos haluat vaihtaa palautetut tuotteet toiseen kokoon tai toiseen tuotteeseen, sinun tulee tehdä uusi tilaus. Nämä kaksi erillistä tilausta eivät liity toisiinsa, ja niihin sovelletaan kulloinkin vallitsevia hintoja ja tarjouksia sekä ostoa, toimitusta, palautusta ja vaihtoa koskevia ehtoja.


**ALE-tuotteilla, alennettuun hintaan myytävillä tuotteilla, ei ole ILMAISTA PALAUTUSTA. Tämän tuotetyypin palautuksesta veloitetaan 7,90 €:n palautusmaksu, joka on Postin M -pakettipalvelun omakustannushinta, ja se veloitetaan myös silloin, kun palautus koostuu alennus- ja normaalihintaisista tuotteista.

Palautuskulut + palvelumaksu 29,95 € veloitetaan, jos tilaus palautuu Motley Denimiin, koska se on hylätty tai sitä ei ole noudettu tai vastaanotettu.

Motley Denim pidättää itsellään oikeuden arvioida erikseen, miten se käsittelee palautuksia, jotka eivät täytä 14 päivän peruuttamisoikeutta.

Tuote on lisätty ostoskoriin

Kassalle Jatka ostoksia
Tuotteet