Hinnat

Kaikki Motley Denimin hinnat ovat euroissa ja alv sisältyy niihin.

Tuotteiden hinnat saattavat vaihdella ajoittain esimerkiksi alennuksien tai kampanjoiden aikana. Jos tuotteen hinta on muuttunut, asiakkaalla ei ole oikeutta saada tuotetta edellisen tilauksen hinnalla, koska silloin tuote on voinut olla hetkellisesti alennuksessa. Tuotteen uusi hinta pätee asiakkaan uudessa tilauksessa.

Minimiostosumma on 20 €.

Toimitus ja Toimitusaika

Postipaketti – Nouda Postista, Postin palvelupisteistä tai pakettiautomaateista.

TARJOAMME ILMAISEN TOIMITUKSEN KAIKILLE TILAUKSILLE, JOISSA OSTETAAN SUKAT "MOTLEY DENIM 3-PAKK SUKAT MUSTA".

(Jos et halua ostaa kyseisiä sukkia, veloitamme toimituksesta 5,95 €.)

Tilauksesi lähetään Postin Postipaketilla (seurantakoodi), jonka voit noutaa Postista, Postin palvelupisteistä tai pakettiautomaateista. Valitse mieleinen toimituspaikka maksun yhteydessä.

Tavanomainen toimitusaika on 1-3 arkipäivää paketin lähdettyä varastoltamme. Helsingissä, Espoossa, Vantaalla, Kauniaisissa, Jyväskylässä, Kuopiossa, Lahdessa, Oulussa, Porissa, Seinäjoella, Tampereella ja Turussa toimitukset Smartpostiin/pakettiautomaattiin ja Postin toimipisteeseen/noutopisteeseen tapahtuvat myös lauantaisin. Toimitusaika voi olla pidempi etäisiin paikkoihin.

Ennen kello 12.00 tehdyt tilaukset lähetetään tavallisesti samana päivänä, mutta tätä ei voida taata. Saat saapumisilmoituksen sähköpostitse sekä tekstiviestitse, kun paketti on valmiina noudettavaksi. Saapumisilmoituksen jälkeen sinulla on 7 päivää aikaa noutaa paketti. Jos et nouda pakettia määräajassa, se lähetetään takaisin lähettäjälle.

Posti Kotipaketti - 11,95€

Seuraava koskee / ei koske tätä kuljetusvaihtoehtoa.

-Ilmaisen toimituksen ehtoja ei sovelleta.

-Tavanomainen toimitusaika on 1-3 arkipäivää paketin lähdettyä varastoltamme.

-Otamme kahdesti yhteyttä vastaanottajaan toimitusajankohdan sopimiseksi. Palveluun sisältyy yksi toimitusyritys – tarvittaessa lähetykselle saa maksullisen uudelleentoimituksen.

-Toimitukset tehdään arkipäivisin. Suuremmissa kaupungeissa jakelu on mahdollinen klo 21 asti, muilla alueilla lähetykset toimitetaan klo 14 mennessä.

-Puhelinnumero on välttämätön tieto vastaanottajan tavoittamiseksi. Jos vastaanottajaa ei tavoiteta, hänelle jätetään yhteydenottopyyntö paperisena. Jos vastaanottaja ei ole yhteydessä, lähetys palautetaan lähettäjälle 7 vuorokauden kuluttua.

-Mahdolliset palautukset tehdään Postin kautta, ja ne on jätettävä Postin toimipisteelle.

Posti Expresspaketti

TARJOAMME ILMAISEN TOIMITUKSEN KAIKILLE TILAUKSILLE, JOISSA OSTETAAN SUKAT "MOTLEY DENIM 3-PAKK SUKAT MUSTA".

(Jos et halua ostaa kyseisiä sukkia, veloitamme toimituksesta 7,95 €.)

Toimitus yrityksen osoitteeseen. Vaihtoehtoa voivat käyttää sekä yritykset että yksityishenkilöt, jotka haluavat toimituksen työpaikalle. Yritys on tällöin toimituksen vastaanottaja.

Tavanomainen toimitusaika on 1-3 arkipäivää paketin lähdettyä varastoltamme.

Palautusehtomme ovat voimassa riippumatta siitä, teetkö ostoksia yrityksenä vai yksityishenkilönä.

Matkahuolto Lähellä-paketti

TARJOAMME ILMAISEN TOIMITUKSEN KAIKILLE TILAUKSILLE, JOISSA OSTETAAN SUKAT "MOTLEY DENIM 3-PAKK SUKAT MUSTA".

(Jos et halua ostaa kyseisiä sukkia, veloitamme toimituksesta 5,95 €.)

Tavanomainen toimitusaika on 1-3 arkipäivää paketin lähdettyä varastoltamme. Ennen kello 12.00 tehdyt tilaukset lähetetään tavallisesti samana päivänä, mutta tätä ei voida taata.

Matkahuolto Kotijakelu - 11,95€

Seuraava koskee / ei koske tätä kuljetusvaihtoehtoa.

-Ilmaisen toimituksen ehtoja ei sovelleta.

-Tavanomainen toimitusaika on 1-3 arkipäivää paketin lähdettyä varastoltamme.

-Toimitukset tehdään arkipäivisin klo 8-16.

-Mahdolliset palautukset tehdään Matkahuolton kautta, ja ne on jätettävä Matkahuolton toimipisteelle.

 

Maksu

Tällä hetkellä tarjoamme seuraavia maksutapoja:

Verkkopankit – 0 €

Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksu- ja rahoituspalvelun toteuttaa Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj ostaa maksusuorituksen ja tilittää sen kauppiaalle. Käyttäjän kannalta palvelu toimii aivan kuten perinteinen verkkomaksaminenkin. Paytrail kerää maksutapahtuman yhteydessä IP-osoitteen, maksutavan sekä maksuajankohdan.

Trustly – 0 €

MobilePay – 0 €

Maksukortti - 0 €

Maksut Visa, Visa Electron, Maestro tai MasterCard-korteilla

Klarna Lasku – 9,95 €

 

Loppuunmyyty tuote

Jos meillä jostain syystä on väärä varastomäärä ja tilattua tuotetta ei ole saatavissa, poistamme tämän tuotteen tilauksestasi, palautamme rahat ja toimitamme loput tilaamistasi tuotteista.

Väärin poimitut ja väärin merkityt tuotteet

Jos poimimme väärän tuotteen tai jos tuote on merkitty väärin (esim. väärä tuotenumero tai väärä koko), ota yhteyttä asiakaspalveluun, jotta saat tuotteen vaihdettua oikeaan tuotteeseen tai oikeaan kokoon. Jos et halua vaihtaa väärin poimittua/merkittyä tuotetta vaan palauttaa sen takaisinmaksua vastaan, sovelletaan palautusehtoja. Jos palautat väärin poimitun/merkityn tuotteen ilman että olet ollut aiemmin yhteydessä Motley Denimiin sähköpostitse, palautus käsitellään palautusehtojen mukaisesti.

Tilaustuotteet

Osa valikoimamme tuotteista on tilaustuotteita. Tästä mainitaan kyseisen tuotteen tuotetiedoissa. Tilaustuotteita sisältävän tilauksen kaikkiin tuotteisiin, mukaan lukien varastotuotteisiin, sovelletaan pidennettyä toimitusaikaa. Tilaustuotteet ovat voineet loppua toimittajiltamme, ja ilmoitamme asiakkaalle viimeistään 10 arkipäivän kuluessa tilauksen teon jälkeen, jos emme pysty toimittamaan tilaustuotetta. Tilaustuotteisiin sovelletaan samoja palautusehtoja kuin varastotuotteisiin.

Max X kpl per asiakas

Jos samoilla asiakastiedoilla (sama nimi, osoite, puhelinnumero tai sähköpostiosoite) tehdään kaksi tai sitä useampi tilaus tuotteesta, jolle olemme asettaneet asiakaskohtaisen enimmäismäärän, käsittelemme tätä asiakasta yhtenä asiakkaana ja pidätämme oikeuden poistaa kyseisen asiakkaan kaikki tilaukset, jotka sisältävät tuotteen, jolle olemme asettaneet asiakaskohtaisen enimmäismäärän.

Ikäraja

Sinun on oltava yli 18-vuotias voidaksesi tilata Motley Denimiltä.

Tilauksen peruuttaminen

Kassan kautta loppuun vietyjä tilauksia ei voi peruuttaa ennen lähettämistä. Kaikki tilaukset, jotka on käsitelty kassalla loppuun asti, menevät suoraan jatkokäsittelyyn varastoomme ja lähetetään toimitusehtojen mukaisesti. Palautusoikeus on luonnollisesti voimassa palautusehtojemme mukaisesti.

Virheellisesti syötetyt osoitteet

Motley Denim ei tarkista, että asiakas antaa oikean suomalaisen osoitteen kassalla. Kaikki tilaukset toimitetaan varastostamme asiakkaan tilauksen teon yhteydessä antamaan osoitteeseen. Posti voi palauttaa tilauksen, jossa on virheellinen suomalainen osoite, toimittamatta sitä asiakkaalle. Motley Denim veloittaa kyseisistä paulautuksista ei-vastaanotettuina/ei-noudettuina tilauksina palautusehtojen mukaisesti.

Toimitukset Suomen ulkopuolelle

MotleyDenim.se toimittaa vain Suomen rajojen sisäpuolelle. Katso tämän sivun alareunassa olevat linkit koskien toimituksia muihin maihin. Motley Denim ei tarkista, että asiakas antaa oikean suomalaisen osoitteen kassalla. Kaikki tilaukset toimitetaan varastostamme asiakkaan tilauksen teon yhteydessä antamaan osoitteeseen. Posti voi palauttaa tilauksen, jossa on virheellinen suomalainen osoite, toimittamatta sitä asiakkaalle. Motley Denim veloittaa kyseisistä paulautuksista ei-vastaanotettuina/ei-noudettuina tilauksina palautusehtojen mukaisesti.

Yritus

Motley Denim Europe OÜ, 12356245.

Tuote on lisätty ostoskoriin

Kassalle Jatka ostoksia
Tuotteet