Hinnat

Kaikki Motley Denimin hinnat ovat euroissa ja alv sisältyy niihin.

Tuotteiden hinnat saattavat vaihdella ajoittain esimerkiksi alennuksien tai kampanjoiden aikana. Jos tuotteen hinta on muuttunut, asiakkaalla ei ole oikeutta saada tuotetta edellisen tilauksen hinnalla, koska silloin tuote on voinut olla hetkellisesti alennuksessa. Tuotteen uusi hinta pätee asiakkaan uudessa tilauksessa.

Minimiostosumma on 20 €.

Toimitus ja Toimitusaika

 ToimituskuluIlmainen toimitus*ToimitustapaLähetyspäivät**Toimitusaika***
Postipaketti5,99€KYLLÄNoutoMa, Ti, Ke, To, Pe2-3 arkipäivää
PostNord MyPack Collect7,99€EINoutoMa-Pe1-3 arkipäivää
PostNord MyPack Home11,99€EIKotiinkuljetusMa-Pe1-3 arkipäivää
PostNord B2B11,99€EIB2BMa, Ti, Ke, To, Pe2-3 arkipäivää

 

*Ilmainen toimitus tarkoittaa sitä, että kyseiseen toimitustapaan ja tarjoukseen sisältyy ilmainen toimitus. Tällä hetkellä ilmainen toimitus on saatavana ostaessasi sukkiamme: "MOTLEY DENIM 3-PAKK SUKAT MUSTA" 

**Lähetyspäivillä tarkoitetaan viikonpäiviä, jolloin tietyn toimitustavan tilaukset lähtevät varastoltamme. Ennen kello 12.00 tehdyt tilaukset pakataan tavallisesti samana päivänä, mutta tätä ei voida taata.

***Toimitusajalla tarkoitetaan sitä, miten pitkään toimittajalta kuluu tilauksen toimittamiseen varastoltamme asiakkaalle.

Postipaketti – Nouda Postista, Postin palvelupisteistä tai pakettiautomaateista.

Tilauksesi lähetään Postin Postipaketilla (seurantakoodi), jonka voit noutaa Postista, Postin palvelupisteistä tai pakettiautomaateista. Saapumisilmoituksen jälkeen sinulla on 7 päivää aikaa noutaa paketti. Jos et nouda pakettia määräajassa, se lähetetään takaisin lähettäjälle.

Helsingissä, Espoossa, Vantaalla, Kauniaisissa, Jyväskylässä, Kuopiossa, Lahdessa, Oulussa, Porissa, Seinäjoella, Tampereella ja Turussa toimitukset Smartpostiin/pakettiautomaattiin ja Postin toimipisteeseen/noutopisteeseen tapahtuvat myös lauantaisin. Toimitusaika voi olla pidempi etäisiin paikkoihin.

PostNord MyPack Collect

Tilauksesi toimitetaan PostNordin palvelupisteeseen tai pakettiautomaattiin. Saapumisilmoituksen jälkeen sinulla on 7 päivää aikaa noutaa paketti. Jos et nouda pakettia määräajassa, se lähetetään takaisin lähettäjälle.

PostNord MyPack Home

Tilaus toimitetaan vain yhden kerran. Jos vastaanottaja ei ole tavoitettavissa, tilaus toimitetaan PostNordin palvelupisteelle, josta sen voi noutaa. Tässä tapauksessa maksettuja toimituskuluja ei palauteta.

PostNord B2B

Toimitus yrityksen osoitteeseen. Vaihtoehtoa voivat käyttää sekä yritykset että yksityishenkilöt, jotka haluavat toimituksen työpaikalle. Yritys on tällöin toimituksen vastaanottaja. Palautusehtomme ovat voimassa riippumatta siitä, teetkö ostoksia yrityksenä vai yksityishenkilönä.

Maksu

Tällä hetkellä tarjoamme seuraavia maksutapoja:

Verkkopankit – 0 €

Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksu- ja rahoituspalvelun toteuttaa Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj ostaa maksusuorituksen ja tilittää sen kauppiaalle. Käyttäjän kannalta palvelu toimii aivan kuten perinteinen verkkomaksaminenkin. Paytrail kerää maksutapahtuman yhteydessä IP-osoitteen, maksutavan sekä maksuajankohdan.

Trustly – 0 €

MobilePay – 0 €

Maksukortti - 0 €

Maksut Visa, Visa Electron, Maestro tai MasterCard-korteilla

Klarna Lasku – 12,99 €

Walley Lasku – 4,99 €

 

Loppuunmyyty tuote

Jos meillä jostain syystä on väärä varastomäärä ja tilattua tuotetta ei ole saatavissa, poistamme tämän tuotteen tilauksestasi, palautamme rahat ja toimitamme loput tilaamistasi tuotteista.

Väärin poimitut ja väärin merkityt tuotteet

Jos poimimme väärän tuotteen tai jos tuote on merkitty väärin (esim. väärä tuotenumero tai väärä koko), ota yhteyttä asiakaspalveluun, jotta saat tuotteen vaihdettua oikeaan tuotteeseen tai oikeaan kokoon. Jos et halua vaihtaa väärin poimittua/merkittyä tuotetta vaan palauttaa sen takaisinmaksua vastaan, sovelletaan palautusehtoja. Jos palautat väärin poimitun/merkityn tuotteen ilman että olet ollut aiemmin yhteydessä Motley Denimiin sähköpostitse, palautus käsitellään palautusehtojen mukaisesti.

Tilaustuotteet

Osa valikoimamme tuotteista on tilaustuotteita. Tästä mainitaan kyseisen tuotteen tuotetiedoissa. Tilaustuotteita sisältävän tilauksen kaikkiin tuotteisiin, mukaan lukien varastotuotteisiin, sovelletaan pidennettyä toimitusaikaa. Tilaustuotteet ovat voineet loppua toimittajiltamme, ja ilmoitamme asiakkaalle viimeistään 10 arkipäivän kuluessa tilauksen teon jälkeen, jos emme pysty toimittamaan tilaustuotetta. Tilaustuotteisiin sovelletaan samoja palautusehtoja kuin varastotuotteisiin.

Max X kpl per asiakas

Jos samoilla asiakastiedoilla (sama nimi, osoite, puhelinnumero tai sähköpostiosoite) tehdään kaksi tai sitä useampi tilaus tuotteesta, jolle olemme asettaneet asiakaskohtaisen enimmäismäärän, käsittelemme tätä asiakasta yhtenä asiakkaana ja pidätämme oikeuden poistaa kyseisen asiakkaan kaikki tilaukset, jotka sisältävät tuotteen, jolle olemme asettaneet asiakaskohtaisen enimmäismäärän.

Ikäraja

Sinun on oltava yli 18-vuotias voidaksesi tilata Motley Denimiltä.

Tilauksen peruuttaminen

Kassan kautta loppuun vietyjä tilauksia ei voi peruuttaa ennen lähettämistä. Kaikki tilaukset, jotka on käsitelty kassalla loppuun asti, menevät suoraan jatkokäsittelyyn varastoomme ja lähetetään toimitusehtojen mukaisesti. Palautusoikeus on luonnollisesti voimassa palautusehtojemme mukaisesti.

Virheellisesti syötetyt osoitteet

Motley Denim ei tarkista, että asiakas antaa oikean suomalaisen osoitteen kassalla. Kaikki tilaukset toimitetaan varastostamme asiakkaan tilauksen teon yhteydessä antamaan osoitteeseen. Posti voi palauttaa tilauksen, jossa on virheellinen suomalainen osoite, toimittamatta sitä asiakkaalle. Motley Denim veloittaa kyseisistä paulautuksista ei-vastaanotettuina/ei-noudettuina tilauksina palautusehtojen mukaisesti.

Toimitukset Suomen ulkopuolelle

MotleyDenim.fi toimittaa vain Suomen rajojen sisäpuolelle. Katso tämän sivun alareunassa olevat linkit koskien toimituksia muihin maihin. Motley Denim ei tarkista, että asiakas antaa oikean suomalaisen osoitteen kassalla. Kaikki tilaukset toimitetaan varastostamme asiakkaan tilauksen teon yhteydessä antamaan osoitteeseen. Posti voi palauttaa tilauksen, jossa on virheellinen suomalainen osoite, toimittamatta sitä asiakkaalle. Motley Denim veloittaa kyseisistä paulautuksista ei-vastaanotettuina/ei-noudettuina tilauksina palautusehtojen mukaisesti.

Myöhästyneet toimitukset

Kaikki kuljetusyhtiöt, joiden kanssa työskentelemme, varaavat oikeuden etsiä viivästyneitä tai kadonneita paketteja 60 päivän ajan siitä päivämäärästä lähtien, kun reklamaatio on tehty. Kadonnut paketti löytyy yleensä paljon tätä nopeammin tai päädytään siihen tulokseen, että paketti on kadonnut, eikä sitä toimiteta perille. Sinä aikana, kun kuljetusyhtiö etsii viivästynyttä tai kadonnutta pakettia, emme voi lähettää uutta tilausta tai hyvitystä myöhästyneestä tai kadonneesta paketista. Asiakas voi tehdä uuden tilauksen varastoltamme ja päättää olla noutamatta myöhästynyttä pakettia sen saapuessa, jolloin se palautuu meille palautusehtojemme mukaisesti.

 

Ahvenanmaa/Åland

Emme toimita Ahvenanmaalle. Meillä ei kuitenkaan ole teknisiä rajoituksia tilauksen tekemiselle, emmekä valvo niitä. Ahvenanmaalaiseen osoitteeseen tilauksen tekevät asiakkaat tekevät sen omalla riskillä. Motley Denim ei voi avustaa siinä, mitä tapahtuu, kun lähetys lähtee varastoltamme tai Ahvenanmaan tulliselvitysten ja palautusten kanssa. Asiakkaan tulee ratkaista nämä asiat itse. - Vi levererar inte till Åland. Vi har inga tekniska begränsningar för detta i vår kassa och vi gör inga manuella kontroller. Kunder som väljer att lägga en beställning med åländsk adress gör det på egen risk. Motley Denim kan inte vara behjälpliga med vad som händer när paketet lämnat vårt lager, med införtullning på Åland eller med eventuell retur. Kunden måste lösa allt på egen hand.

 

Yritus

Motley Denim Europe OÜ, Estonia, Reg: 12356245

Tuote on lisätty ostoskoriin

KassalleJatka ostoksia
Tuotteet