Sadevaatteet/Sadetakit isot koot

Tutustu valikoimaan miesten sadevaatteita isoissa kooissa. Löydät sekä sadetakkeja että sadehousuja isoissa kooissa, jotka on suunniteltu pitämään sinut kuivana ja mukavana sateisina päivinä.

Lue lisää
Lajittele
 • Sulje
Koot 2XL-14XL
 • Sulje
Farkut ja Housut
 • Sulje
Collegehousut ja Shortsit
 • Sulje
Collegepaidat ja Hupparit
 • Sulje
T-paidat
 • Sulje
Pikeet
 • Sulje
Takit
 • Sulje
Uima- ja Alusvaatteet
 • Sulje
Merkit
 • Sulje
Värit
 • Sulje

Tervetuloa tutustumaan kattavaan miesten isokokoisten sadevaatteiden ja sadetakkien kokoelmaan, joka on suunniteltu pitämään sinut suojassa ja mukavan tuntuisena sateisina päivinä. Olitpa sitten tutustumassa ulkoilmaan tai työmatkalla, valikoimamme tarjoaa käytännöllisiä ja tyylikkäitä vaihtoehtoja kaikkiin sadekelin tarpeisiisi. Ota sade vastaan luottavaisin mielin, sillä esittelemme valikoiman laadukkaita sadevaatteita, jotka on räätälöity isommillekin mitoille, jotta sinun ei tarvitse koskaan tinkiä tyylistä tai toiminnallisuudesta.

1.    Ensiluokkaiset laadukkaat materiaalit: Miesten isokokoiset sadevaatteemme ja sadetakkimme on valmistettu ensiluokkaisista materiaaleista kestävyyden ja säänkestävyyden varmistamiseksi. Vedenpitävien ja vedenkestävien kankaiden ansiosta voit uhmata sadetta ilman huolta kastumisesta. Pysy kuivana ja itsevarmana kovimmissakin kaatosateissa asiantuntevasti valmistettujen sadeasujemme avulla.

2.    Mukavuus ja istuvuus: Motley Denimillä ymmärrämme täydellisen istuvuuden merkityksen. Siksi tarjoamme laajan kokovalikoiman, joka on räätälöity erityisesti isommille miehille. Sadetakkimme on suunniteltu yksityiskohtiin kiinnittäen huomiota, mikä takaa optimaalisen mukavuuden ja liikkumisen helppouden. Älä anna epämukavien sadevaatteiden haitata ulkoilua, vaan valitse isokokoiset vaihtoehdot täydellistä istuvuutta varten.

3.    Tyyliä ja monipuolisuutta: Kuka sanoo, että kuivana pysyminen ei voi olla muodikasta? Miesten isokokoisia sadevaatteita ja sadetakkejamme on saatavilla useissa eri tyyleissä, väreissä ja malleissa, mikä takaa, että näytät parhaalta myös sadepäivinä. Klassisista trenssitakeista moderneihin parkoihin, mallistomme tarjoaa monipuolisuutta, joka täydentää henkilökohtaista tyyliäsi.

4.    Toiminnalliset ominaisuudet: Käytännöllisyys kohtaa innovaation sadevaatevalikoimassamme. Monissa isokokoisissa sadetakissamme on ominaisuuksia, kuten säädettävät huput, vetoketjulliset taskut ja ilmanvaihtovaihtoehdot lisämukavuutta varten. Ole valmis kaikkeen, mitä sää heittää tiellesi harkitusti suunnitelluilla sadeasuillamme.

Sijoita laadukkaisiin miesten isokokoisiin sadevaatteisiin ja sadetakkeihin, joissa on etusijalla sekä tyyli että toiminnallisuus. Selaa mallistoamme löytääksesi täydellisesti sopivan vaatteen sadepäivän seikkailuihin. Laajan valikoimamme ansiosta kuivana ja tyylikkäänä pysyminen ei ole koskaan ollut helpompaa. Älä anna sateen himmentää mielialaasi - ota se vastaan itsevarmasti ja pysy valmiina ensiluokkaisten sadevaatteidemme avulla! Osta nyt Motley Denimistä ja valloita sadekelit kuin ammattilainen.

Tuote on lisätty ostoskoriin

KassalleJatka ostoksia
Tuotteet