Rekisteröi palautus – Vaihe 1/4

Jos haluat palauttaa meille jotakin, rekisteröi se täällä. Sinun tulee syöttää tilausnumerosi siitä tilauksesta, jonka tuotteita haluat palauttaa, sekä sähköpostiosoite, jota käytit tehdessäsi tilausta. Huomioithan, että et voi reklamoida tuotteita täällä. Otathan yhteyttä asiakaspalveluumme reklamaatiotapauksissa.

Ota huomioon, että sinun tulee itse tulostaa palautuslipuke, jotta voit viimeistellä palautuksesi. Sinun tulee rekisteröidä palautuksesi laitteella, jolta lipuke on mahdollista tulostaa. Vaihtoehtoisesti voit ladata palautuslipukkeen pdf-tiedostona ja lähettää sen sähköpostitse toiselle laitteelle, jolta tulostaminen on mahdollista.

Valitse tuotteet, jotka haluat palauttaa – Vaihe 2/4

Ilmoita tähän mitkä tuotteet haluat palauttaa, kuinka monta kappaletta mitäkin tuotenumeroa haluat palauttaa, sekä palautuksen syy.

Jos olet palauttamassa tuotetta, rastita ruutu tuotenumeron ja tuotteen nimen vasemmalla puolella.

Tarkista että kaikki on oikein – Vaihe 3/4

Tarkista alla olevasta listasta, että rekisteröimäsi palautus täsmää tuotteiden kanssa, jotka haluat palauttaa meille. Tarkista myös, että lukumäärät täsmäävät. Palaa takaisin edelliseen vaiheeseen, jos sinun täytyy tehdä muutoksia. Jos kaikki on oikein, paina ”Vahvista palautus”.

Tuotenumero Tuotteen nimi Kappalemäärä palautuksessa Palautuksen syy

Tulosta palautuslipuke – Vaihe 4/4

Kiitos palautuksen rekisteröinnistä.

Seuraavaksi sinun tulee tulostaa palautuslipuke sekä -ilmoitus, jos sinulla ei ole toimituksen yhteydessä toimittamaamme palautusilmoitusta. Palautusilmoitus tulee toimittaa, jotta tiedämme, kuka on palautuksen lähettäjä ja se tulee liittää palautuspaketin sisään yhdessä palautettavien vaatteiden kanssa. Jos emme tiedä palauttajaa, emme voi palauttaa maksua palautetuista tuotteista.

Voit tulostaa palautusilmoituksen painikkeesta "Tulosta palautusilmoitus".

Kun napsautat painiketta "Tulosta palautuslipuke", saat esiin lomakkeen, johon täytät tietosi ennen lipukkeen tulostamista. Seuraavaksi voit toimittaa palautuksen kuljetusliikkeen toimipisteeseen, jonka löydät palautuslipukkeesta.

Varmista, että olet tulostanut palautusilmoituksen ja -lipukkeen ennen tämän ikkunan sulkemista. Ikkunan suljettuasi et pääse takaisin näkymään.

Tuote on lisätty ostoskoriin

KassalleJatka ostoksia
Tuotteet