Miesten 4XL-vaatteet

Suurikokoisten vaatteiden löytäminen voi olla ajoittain todella hankalaa. Motley Denimiltä löydät 4XL-vaatteet monipuolisesta ja laadukkaasta valikoimastamme käyttämällä kätevää filtteröintijärjestelmäämme. Tarjoamme laadukkaita 4XL-kokoa todella monesta eri vaatteesta. Klikkaa haluamaasi kategoriaa, valitse kokovalikosta ”4XL” ja selaa kätevästi laadukkaita vaatemallejamme. Toimitamme 4XL-vaatteesi postilla kätevästi vaikka kotiisi saakka ja vältyt perinteiseltä vaatekaupparumbalta!

Lue lisää
Uutuudet
Myydyimmät
Paras hinta

Kuka on muka sanonut, että isojen miesten muoti on muka tylsän näköistä? Ilmeisesti hän ei ole sitten vieraillut oikeassa kaupassa sillä näin ei onneksi sentään ole, vaan isompikin mies voi pukea itsensä tyylikkääksi Motley Denimin vaatteilla. Jos vaatteidesi koko on 4XL, on heidän valikoimissaan todella tyylikkäitä paitoja joka lähtöön. Oli sitten tarpeesi uudelle T-paidalle tai pikeepaidalle, voit olla varma että löydät jotakin todella tyylikästä päällepantavaa. Vai mitä sanoisit Mish Mashin pikeistä, joiden kaulus on kiva pieni yksityiskohta tai vaikka D55-nimeä kantavasta vaatesarjasta, josta löytyy niin t-paitoja, kauluspaitoja, shortseja kuin huppareitakin.

Suomen kesä on tunnetusti oikukas ja silloin tarvitaan aina välillä takkejakin. Onneksi niitäkin löytyy Motley Denimin valikoimista koossa 4XL tai vaikka ei olisikaan takille tarvetta, lämmittäviä huppareitakin löytyy joka lähtöön. Ja miten tyylikkäitä ne ovat. Brodeerattuja yksityiskohtia juuri siellä missä pitääkin olla tehdäkseen asuista rentoja ja trendikkäitä.

Kesällä mies tarvitsee myös uimakamppeita ja se juuri onkin mukavaa Motley Denimissa, koska niitäkin löytyy juuri sen värisenä kuin menevä sporttinen mies tarvitsee. Kesän kuuma trendivärihän on juuri sininen ja juuri sitä väriä löytyykin useana eri sävynä. Kyllä kelpaa mennä rannalle tai maauimalaan uusissa uimashortseissa.

Niin eikä tietenkään sovi unohtaa myös muita housuja. Duke Best shortsit ovat tyylikkäitä ja jos haluaa hieman hullutella, niin kaveriksi voi pukea saman sarjan havaijipaidan päälle ja kesän rennon asukokonaisuus on valmis. Tai jos on enemmän farkkumies, niin farkkushortsejakin löytyy useampaa eri mallia. Ja kesälenkit sujuvat Rockfordin rennoissa collarihousuissa niin eipä pääse itikat kiusaamaan lenkkipoluilla.

Tuote on lisätty ostoskoriin

Kassalle Jatka ostoksia
Tuotteet