Isot T-paidat 2XL – 8XL

T-paita isoille miehille on erittäin monipuolinen vaate, jota monet meistä käyttävät lähes päivittäin, joten on tärkeää, että vaate on tyylikäs ja istuu hyvin. T-paidat isoissa koissa ja hyvännäköisissä vaihtoehdoissa löydät monipuolisesta valikoimastamme.

Lue lisää
Myydyimmät
Lajittele
  • Sulje
Koot 2XL-8XL
  • Sulje
T-paidat
  • Sulje
Merkit
  • Sulje
Värit
  • Sulje
Paras hinta

Isot T-paidat

T-paita on monelle hieman raamikkaammallekin miehelle mieluinen vaate, sillä niitä on yleensä hieman helpompi löytää suurissakin mitoissa, ja toisaalta T-paitaa voi hieman venytelläkin, jotta se sopii päälle. Mitenkään hyvin ei T-paitakaan silloin tietenkään istu, eikä tunnu mukavalta. Isot T-paidat voivat nimittäin toimia myös tyylikkäinä vaatteina luotaessa omaa rentoa tai vaikka urheilullista tyyliä. T-paita on myös siinä mielessä huoleton vaate, että se sopii hyvin yhteen niin farkkujen kuin esim. college-housujenkin kanssa. Toisaalta T-paitaa voi käyttää myös urheilu- ja alusvaatteena. Vaikka T-paitojen suhteen tilanne kivijalkamyymälöissä on ehkä ollut hieman parempi, kuin esim. kauluspaitojen tai housujen suhteen, ovat suuremmat koot kuitenkin aina olleet suppeammin edustettuna. Isot T-paidat ovat usein myös maksaneet pienempiä enemmän. Ja tietenkään iso T-paita ei esittäydy samassa värien ja mallien kirjossa, kuin pienemmät mallit, sillä perinteiset vaatekaupat ovat suunnanneet usein valikoimansa pienille ja keskikokoisille asiakkaille.

Jos haet itsellesi (tai vaikka lahjaksi miehellesi) isoja T-paitoja, olet nyt kuitenkin löytänyt oikean paikan. Verkkokaupassamme on nimittäin laaja valikoima erilaisia isoja T-paitoja: yksivärisiä perusmalleja, kuvioilla, brändimerkeillä ja logoilla upeasti kuvitettuja malleja, ruudullisia ja raidallisia paitoja, ja niin edelleen. Uskomme, että jokaiselle löytyy suurten kokojen valikoimasta sopiva paita. Koot ovat verkkokauppamme valikoimassa edustettuna aina luokkaan 8XL asti, joten aivan pian eivät koot lopu kesken valikoimastamme. Nyt kannattaa tutustua www-kauppamme valintatyökaluun, jonka avulla löydät varmasti ja helposti juuri oikeankokoisen T-paidan. Aloita valitsemalla ensin tyypiksi T-paita, ja sen jälkeen oma kokosi. Huomaat, että nyt sivulle jää näkyviin kuvia erilaisista T-paidoista: nämä ovat nyt kaikki omaa kokoasi, joten voit alkaa selaamaan eri merkkejä ja värejä. Valikoimasta löytyy monenlaista ja -tyylistä T-paitaa, ja kaikki koot ovat varmasti nyt sopivia, sillä pienet mallit on jo suodatettu pois.

Muodikkaat T-paidat

Haetko muodikasta ja nuorekasta lookkia? Tai ajatonta T-paitaa, joka käy mihin tahansa? Olet tullut oikeaan paikkaan. Vilkaise vaikka Airplanen tai Starshiftin hienoja kuvallisia paitoja, tai vaikkapa aina luotettavaa Kam Jeansia. Nämä rennot ja nuorekkaat paidat sopivat upeasti farkkujen pariksi, mutta niillä on monta muutakin hyödyllistä käyttötarkoitusta: T-paita on loistava vaate kuntoiluun ja urheiluun, ja kylmällä säällä sen voi pukea aluspaidaksi. Monet käyttävät T-paitaa yöpaitanakin. Tämä on monikäyttöinen mainio ja helppo vaate, mutta tietysti näyttävää ja kauniin väristä T-paitaa kannattaa tietysti pitää esillä. Voit myös vilkaista valikkotyökalumme avulla, minkälaiset farkut sopisivat uuden paitasi kanssa, kun olet ensin valinnut T-paidat isot koot. Samalla on helppoa myös katsastaa erilaiset vyöt. Yksinkertaisesta T-paidasta saa pienellä vaivalla laajennettua upean, rennon ja nuorekkaan asukokonaisuuden helposti.

Yksiväriset T-paidat

Vaikka T-paitoja näkee usein erilaisilla kuvilla ja logoilla, voi paita olla myös klassisempi. Sellaisia löytyy esim. Kam Jeansin tai D555:n valikoimista. Perinteiset siniset ja mustat, mutta myös vaaleat ja punaiset paidat ovat edustettuna verkkokauppamme valikoimassa. T-paitoja on luonnollisesti myös hihattomina, jolloin ne sopivat loistavasti myös kuntoiluun ja urheiluun. T-paitoja myydään myös useamman paidan paketeissa, jolloin hinta on luonnollisesti edullisempi kappaletta kohti. Rahan arvoisia tarjouksiamme kannattaa muutenkin aina seurata.

Jos toiveenasi on T-paita isot koot joko hihattomana, hihallisena, kuvalla tai ilman, niin uskomme, että löydät monta kiinnostavaa vaihtoehtoa www-sivuiltamme. Tyylejä ja malleja on runsaasti, ja mikä tärkeintä: meillä eivät koot lopu kesken. T-paitamme ovat myös arvostettujen merkkien laadukkaita valmisteita. Kun olet löytänyt itsellesi hyvän paidan, kannattaa vilkaista samalla myös muiden vaatteiden tarjontaa, sillä meiltä on helppoa ostaa samalla myös vaikkapa farkut ja niihin sopiva vyö. Verkkokauppamme valintatyökalun avulla voit selailla erilaisia malleja ja rakentaa omaa asukokonaisuuttasi – ja luoda samalla oman persoonallisen tyylisi. Jos et ole aikaisemmin ollut kovinkaan innoissasi vaatteiden ostamisesta, saatat nyt löytää sisäisen shoppailijasi.

Tuote on lisätty ostoskoriin

Kassalle Jatka ostoksia
Tuotteet