Miesten Isot alusvaatteet

Meiltä löydät suurikokoiset alusvaatteet ja sukat useissa eri väreissä ja eri valmistajilta. Kokoja löytyy väliltä 2XL – 18XL. Koska isojen miesten on usein hankala löytää myös riittävän isoja sukkia, tarjoamme myös niitä aina kokoon 52 asti.

Lue lisää
Myydyimmät
Lajittele
  • Sulje
Koot 2XL-14XL
  • Sulje
Uima- ja Alusvaatteet
  • Sulje
Merkit
  • Sulje
Värit
  • Sulje
Paras hinta

Isot alusvaatteet

Alusvaatteita ei kannata ollenkaan väheksyä, vaikka ne eivät olekaan yleensä näkyvissä oleva osa pukeutumista. Niillä on nimittäin tärkeä tehtävä pukeutumisessa niin lämmöneristämisen kuin terveysseikkojenkin kannalta. Vaikka alusvaatteet eivät olekaan yleensä näkyvä osa vaatetuksessa, tai oikeastaan juuri siksi voi alusasuvalintoja tehdä hieman pilke silmäkulmassakin: kuka arvaa, onko alusvaatteet kukalliset, pinkit tai jotain muuta yllättävää? Alushousuilla, sukilla ja paidoilla on suora kosketus ihoon, minkä vuoksi on myös tärkeää, että ne eivät aiheuta allergiaa ja tuntuvat mukavalta päällä. Kiristävät alusvaatteet tekevät olon varmasti epämukavaksi, ja sen vuoksi onkin tärkeää, että alusvaatteet ovat oikean kokoiset.

Liian tiukkoja alusvaatteita ei kannata käyttää, sillä sen lisäksi, että ne rasittavat ihoa, ne myös kestävät lyhemmän aikaa. Olipa kyseessä mitkä tahansa isot alusvaatteet, kuten lyhyet alushousut, kalsarit, aluspaidat tai sukat, kannattaa niiden hankkimiseen aina kiinnittää riittävää huomiota. Haluammekin tarjota nyt erityisesti isoille miehille suunnatun verkkokauppapalvelun, josta löytyy hyvä valikoima isoja alusvaatteita suurikokoisille miehille. Meidän verkkokaupastamme eivät koot lopu aivan heti kesken, sillä alusvaatteita on valikoimassa aina kokoon 18XL, mikä on huomattavasti enemmän kuin perinteisissä vaateliikkeissä. Valikoimassamme on vain laadukkaita vaatemerkkejä, kuten Jack & Jones, Duke ja D555. Hintamme ovat kuitenkin hyvin edulliset, ja alusvaatteita myydään usein myös edullisissa monen pakkauksen paketeissa. Nyt kannattaa kokeilla helppokäyttöistä verkkokauppaamme, ja etsiä helposti itselleen oikeankokoiset alusvaatteet. Valintatyökalujemme käyttö on helppoa: valitse vain vaatteen tyyppi ja kokosi, minkä jälkeen voit keskittyä merkin ja värin valintaan kaikessa rauhassa.

Isot bokserit ja alushousut

Haetko isokokoisia lyhytlahkeisia alushousuja? Siinä tapauksessa kannattaa vilkaista verkkokauppamme valikoimaa, sillä tarjolla on runsaasti erilaisia mainioita vaihtoehtoja, kuten esim. Kam Jeans, Duke ja Jack & Jones -boksereita. Alushousuja löytyy runsaasti eri väreissä ja erimallisina, aina perinteisistä puuvillaisista boksereista vaihtoehtoisiin malleihin ja materiaaleihin. Värivalikoimasta löytyy aina perinteisistä yksivärisistä sinisistä ja harmaista vaikkapa havaiji-kuvioituihin värikkäisiin alushousuihin. Verkkokaupassamme on helppo vertailla eri vaihtoehtoja, ja tarkistaa myös mahdolliset tarjoukset, joita meillä valikoimassamme usein on. Kun ilmat viilenevät on hyvä aika varmistaa, että vaatekaapista löytyy riittävästi lämpimiä ja oikeankokoisia alusvaatteita.

Sukat, uimahousut ja muut

Verkkokaupastamme löydät isot alusvaatteet: isot aluspaidat, isot bokserit ja isot alushousut, mutta meiltä voit samalla ostaa myös laadukkaat sukat. Meidän sukkavalikoimamme riittää aina kengännumeroon 52 saakka, joten valikoimamme on reippaasti suurempi kuin perinteisesti. Lisäksi kannattaa tutustua uimahousuvalikoimaamme, sillä uimahousut jos mitkä, ovat hankalia löytää riittävän suurikokoisina. Meiltä löytyy erityisesti suurille uimareille sopivia uima- ja urheiluhousuja. Lisäksi valikoimastamme löytyy esim. upeita kylpytakkeja ja paljon muuta hauskaa.

Olipa haussa sitten isot boxerit, aluspaidat tai -housut, isot uimahousut tai vaikkapa sukat, kylpytakit tai kerrastot, kannattaa nyt ehdottomasti tutustua valikoimaamme. Huomaat, että meillä ostaminen ja vaihtoehtojen selaaminen on hauskaa ajanvietettä, ja voit samalla kun ostat vaikkapa uudet farkut, myös täydentää alusvaatevalikoimasi verkkokaupastamme. Uskomme, että löydät meiltä monta kiinnostavaa vaatevaihtoehtoja, joita voit tutkia kaikessa rauhassa, sillä verkkokauppamme on avoinna kellon ympäri, ja voit tehdä ostokset silloin kun sinulle parhaiten sopii.

Tuote on lisätty ostoskoriin

KassalleJatka ostoksia
Tuotteet