Miesten isot farkut ja isot housut W40-W70

Jos etsit isoja farkkuja tai reisitaskuhousuja miehille tavanomaisista kaupoista, voit joutua etsimään jonkin aikaa ennen kuin löydät haluamasi. Monet perinteiset vaatemyymälät eivät ole panostaneet suurikokoisten miesten vaatteisiin ja housujen isoihin kokoihin, jolloin et asiakkaana löydä heiltä sellaisia vaatteita, joita ansaitsisit. Tämän vuoksi me Motley Denimillä olemme päättäneet keskittyä suuriin farkkukokoihin W40 – W70. Miesten farkut isot koot, värit ja mallit meiltä!

Lue lisää
Myydyimmät
Lajittele
  • Sulje
Koot W/L
  • Sulje
Farkut ja Housut
  • Sulje
Merkit
  • Sulje
Värit
  • Sulje
Paras hinta

Isot farkut miehille

Jos haet isoja farkkuja ja muita isojen kokojen housuja miehille, olet tullut oikeaan paikkaan. Meiltä löydät kattavan valikoiman suuria farkkukokoja (aina W62 kokoon asti). Voit aloittaa sopivien farkkujen etsimisen käyttämällä verkkokauppamme valintatyökaluja eli suodattimia. Aloita valitsemalla oma kokosi KOOT-valinnan alta. Mikäli et ole varma, mikä kokosi on, voit helposti selvittää sen: Jos omistat jo isot farkut, jotka istuvat jalkaasi hyvin, katso koko niistä. Varmin keino on kuitenkin mitata vyötärön ympäryysmittasi mittanauhalla, johon on merkitty tuumat, sillä farkkujen mitat ovat aina tuumakokoja. Kun olet valinnut oman kokosi, huomaat, että näkyviin jäävät nyt juuri sinulle sopivat koot, ja samalla valitseminen tulee helpommaksi: nyt voit keskittyä siihen, minkä merkkiset ja -väriset farkut haluat.

Isojen miesten farkut ovat saatavissa useissa eri väreissä, ja farkkujen värimaailmaa on helppo katsella ja vertailla värisuodattimen avulla; vaihda vain VÄRI-valinnan alta mieleisesi väri, niin näet tämän jälkeen kaikki kyseisessä värissä saatavana olevat farkut sivullamme. Voit käyttää niin paljon aikaa kuin haluat, sillä verkkokauppamme ei mene koskaan kiinni, eikä sinun tarvitse jonottaa vuoroasi missään. Isot farkut löytyvät kyllä valikoimastamme, ja samalla saatat löytää jotain muutakin kiinnostavaa. Esimerkiksi farkkuihin sopivan vyön tai puseron. Juuri asukokonaisuuksien hallinta on eräs asia, joka onnistuu helposti nimenomaan internetissä, sillä farkkujen ja muiden vaatteiden yhdistelmiä on helppo katsella kuvaruudulta, ja vertailu myös eri farkkumerkkien ja -mallien välillä käy helposti. Saatat huomata, että farkkujen ostaminen Motley Denimiltä saattaa olla jopa hauskaa!

Farkkujen huippumerkit

Valikoimassamme olevat isot farkut edustavat vain ja ainoastaan tunnettuja ja arvostettuja laatumerkkejä. Meiltä löydät miesten farkut isot koot esimerkiksi Duke, D555 ja ETO Jeans -merkkisinä. Muita valikoimastamme löytyviä merkkejä ovat mm. Mish Mash Jeans, Knockout Jeans, Kam Jeans ja Ed Baxter London. Nämä merkit ovat panostaneet varta vasten suuriin kokoihin, ja isojen miesten farkut on mahdollista saada nyt samalla tinkimättömällä laadulla kuin muutkin koot. Haetko esimerkiksi rentoa cowboy-tyyliä? Silloin kannattaa katsoa ainakin Mish Mash:n valikoima. Urbaanimpaa tyyliä löytyy puolestaan Kam Jeansilta. Ed Baxterin isot farkut ovat niin ikään erittäin tyylikkäitä. K.O. Jeans -farkut ovat puolestaan haluttuja upeiden malliensa ja tyylikkään kivipesunsa ansiosta.

Voit vertailla myös miltä eri mallit näyttävät eri väreissä ja tehdä lopullisen valintasi kaikessa rauhassa. Valikoimassamme olevat farkkumerkit ovat hyvin kysyttyjä ja suosittuja maailmalla, ja niiden laatu on arvostettua. Hyvät farkut eivät pelkästään näytä hyvältä, vaan ne myös istuvat hyvin jalkaan ja tuntuvat hyviltä jalassa - ja kestävät käyttöä. Alunperinhän farkut tehtiin nimenomaan kulutusta kestäviksi housuiksi.

Housujen isot koot omalla tyylilläsi

Farkuista on helppo alkaa rakentamaan myös omaa henkilökohtaista pukeutumistyyliä. Tämä onnistuu verkkokauppamme erilaisilla suodattimilla (kategoriat, koot, merkit, värit), ja kun olet löytänyt itsellesi hyvännäköiset farkut, voit alkaa keräämään sen ympärille muita vaatteita. Huomaathan myös tarjouksemme. Sinun ei tarvitse enää ostaa ensimmäisiä vastaan tulevia isoja farkkuja, jotka sattuvat sopimaan päälle, vaan voit rauhallisesti, ajan kanssa etsiä itsellesi juuri ne parhaat, ja luoda itsellesi uuden upean pukeutumistyylin. Farkut isot koot, paidat isot koot ja tietysti farkkuihin sopiva vyö, on kätevintä ostaa kerralla. Huomaat, että kun olet löytänyt uuden farkkuminäsi, oikeasti tyylikkäillä ja hyvin istuvilla farkuilla, se tekee olon mukavammaksi muutenkin: pukeutuminen on yksi tapa toteuttaa itseään ja jos on tyytyväinen siihen, millä tavalla on itse pukeutunut, se heijastuu moneen muuhunkin asiaan ja yleiseen hyvinvointiin.

Isot housut kaikille suurille miehille

Housut ovat tunnetusti yksi hankalin vaatekappale, mitä tulee sopivuuteen ja istuvuuteen. T-paidan ja puseron kanssa voi vielä pärjätä ainakin jonkin aikaa, vaikka koko ei olisikaan ihan nappiin menevä, mutta housujen kanssa tulee heti vastaan ongelmia: housut eivät mahdu kiinni, lahkeet ovat liian pitkät tai liian lyhyet, housut eivät istu kunnolla ja tuntuvat epämukavilta ja niin edelleen. Jonkinlaiset isot housut on kenties ollut mahdollista löytääkin perinteisistä vaatekaupoista, mutta valikoima saattaa olla kehno ja hinnat korkeita. Monet meistä etsivät turhaan sellaisia isojen miesten housuja, jotka oikeasti olisivat hyvännäköisiä, kestäviä ja tyylikkäitä, ja monet luovuttavat ja lopettavat etsinnän kokonaan. Silloin saavat kelvata lerpattavat verkkarit tilanteeseen kuin tilanteeseen.

Mielestämme asian ei kuitenkaan tarvitse olla näin, ja haluamme tarjota isoja housuja miehille: ei pelkästään oikeita kokoja, vaan myös laatua, eri värejä, eri malleja ja eri hintaluokkia. Ja tietysti haluamme tarjota isojen miesten housuja erilaisten käyttötarkoitusten mukaan: college-housuja kuntoiluun ja oleskeluun, reisitaskuhousuja työkäyttöön ja retkeilyyn ja luonnollisesti myös erilaisia housuja, joita voi pitää käytännössä missä vain: kotona, toimistossa, autolla ajaessa ja niin edelleen. Tietysti Motley Denimissä on myös suuri valikoima farkkuja. Joten jos olet hakemassa isoja housuja, oli kyse sitten retkeily-, työ- tai kuntoiluhousuista, olet nyt tullut oikeaan paikkaan.

Reisitaskuhousut joka tilanteeseen

Reisitaskuhousut ovat todella kätevä ja monipuolinen housutyyppi, jossa nimensä mukaisesti on ekstra-määrä taskuja, mm. juuri reiden kohdalla. Tämä tekee näistä housuista kätevät esimerkiksi nikkarointiin, askarteluun, auton huoltamiseen, retkeilyyn, ja kaikkeen missä tarvitaan paljon taskutilaa työkalujen ja muiden tarpeellisten asioiden säilyttämiseen. Retkeillessä ja veneillessä nämä reisitaskuhousut ovat aivan korvaamattomat, sillä monesti kompassi, puukko tai vaikkapa taskulamppu ja tietysti matkapuhelin pitää olla helpossa paikassa nopeasti käden ulottuvilla.

Reisitaskuhousuista kannattaa nyt vilkaista ainakin Kam Jeansin ja ETO Jeansin malleja, sillä molemmista löytyy laadukkaita housuja. Toisissa malleissa taskut ovat näkyvillä jopa hieman korostetusti, ja toisissa ne ovat taas hillitympiä, jolloin housuista ei edes välttämättä heti huomaa kaikkia taskuja, vaan ne muistuttavat pikemminkin tavallisia farkkuja. Halusit siis minkä tyylisuunnan edustajat tahansa reisitausuhousuista, löydät Motley Denimiltä ne sekä muut housut isossa koossa!

College-housuja isoille miehille

Isojen miesten housut löydät meiltä luonnollisesti myös college-mallistosta. Tämä pehmeä puuvilla, eli college-kangas, josta tehdään myös puseroita, on erinomaisen mukava materiaali. Se muistuttaa paljon villaa, mutta tuntuu paljasta ihoa vasten miellyttävämmältä, eikä se myöskään vanu kastuessaan. College-kangas tosin imee vettä kyllä aivan villan lailla, joten sadekelien vaatteina ne eivät ole kovinkaan hyviä. Isot housut ja niiden koot college-valikoimassamme löytyvät esimerkiksi Rockfordin mallistosta.

College-housut ovat todella huolettomia vaatteita, ja ne soveltuvat niin kotikäyttöön oleskeluhousuiksi kuin kuntoiluunkin. Lisäksi nämä isot housut ovat kylmällä syyllä hyvä lisäys retkeilyvarustukseen, ja niitä voi käyttää vaikka teltassa nukkuessaan. Housujen isot koot löydät esimerkiksi sinisen ja harmaan väreissä college-housujen valikoimastamme.

Oli tarpeesi sitten college-, reisitasku- tai jotkin muun tyyliset, kaikki isot housut löydät verkkokauppamme valikoimasta. Huomaathan, että voit helposti lajitella ja valikoida housuja ja muitakin vaatteita tyypin, koon, merkin ja värin mukaan. Uskomme, että tällä työkalulla housujen ostaminen on (isoille) miehillekin jatkossa paljon hauskempaa.