Pitkät vyöt W40-W70/2XL-8XL

Meiltä löydät miesten pitkät vyöt, jotka mahtuvat isommillekin miehille. Vyö antaa pukeutumiselle viimeisen silauksen – vähän niinkuin vanteet autoon. Motley Denimiltä löydät todella näyttäviä ja varmasti riittävän pitkiä (160 cm asti) vöitä. Valikoimassamme on sekä laadukkaita nahka- että kangasvöitä, jotka tulevat usealta eri tunnetulta valmistajalta.

Lue lisää
Myydyimmät
Lajittele
  • Sulje
Koot 2XL-14XL
  • Sulje
Koot W
  • Sulje
Merkit
  • Sulje
Värit
  • Sulje
Paras hinta

Vyöt isot koot

Koska olet viimeksi ostanut itsellesi uuden vyön? Siitä saattaa olla jo aikaa, sillä vyön hankintaan ei välttämättä usein kiinnitetä samanlaista huomiota, kuin esim. housujen ja paitojen ostamiseen. Joskus vyön ostaminen tulee mieleen vasta sitten kun vanha alkaa olla jo parhaat päivänsä nähnyt. Lisäksi isokokoiset miehet tunnistavat vöidenkin osalta erään yleisen ongelman: riittävän pitkät vyöt loistavat poissaolollaan kauppojen valikoimissa. Hyvä vyöhän on sellainen, johon jää vielä reilusti varaa senkin jälkeen, kun se on kertaalleen kierretty vyötärön ympärille. Vyö näyttää hyvältä ja on tukeva vasta silloin kun vyöhön jää vapaata päätä niin, että sen voi pujottaa parin lenkin alta. Eli jos puhutaan perinteisistä reikävöistä, niin useampi reikä pitäisi jäädä vapaaksi.

Sen lisäksi, että vyö pitää housuja paikallaan, se on myös tärkeä osa pukeutumistyyliä, ja hyvällä vyöllä voi viimeistellä upeasti pukeutumisensa (ja huonolla vastaavasti pilata sen), eli vyötä voidaan tässä suhteessa verrata miesten pukeutumisessa kenkiin ja solmioon. Vyö voi olla kapea ja melko hillitty ja huomaamaton, tai toisaalta leveä, paksu ja vaikkapa näyttävällä cowboy-soljella varustettu.

Jos etsit pitkää laadukasta vyötä, olet tullut juuri oikeaan paikkaan. Sillä verkkokauppa valikoimasta löydät näyttävät miesten pitkät vyöt niin farkkuihin kuin suoriinkin housuihin. Vyön ostaminen on siinä mielessä helppoa, että kriittisiä mittoja on vain yksi: vyön pituus. Verkkokaupastamme löydät vöitä aina 160cm pituuteen asti, ja kun valitset pudotusvalikosta oman pituutesi, voit keskittyä sen jälkeen mieleisesti vyön mallin, materiaalin ja värin valintaan. Valikoimastamme löytyy niin nahkavöitä kuin -kangasvöitä, eri leveyksissä ja väreissä. Kaikki verkkosivuillamme olevat pitkät vyöt ovat laadukkaita ja arvostettuja merkkejä, kuten esim. Duke ja Kam Jeans. Hintamme ovat kuitenkin kohtuulliset, ja myös rahanarvoisia tarjouksiamme (esim. osta 3 – maksa 2) kannattaa pitää silmällä.

Kangasvyöt isot koot

Valikoimastamme löydät paljon tyylikkäitä kangasvöitä, esimerkiksi ohuiden puuvillahousujen tai -shortsien kanssa pidettäviksi. Esim. Dukelta löytyy koko väriskaala tyylikkäitä lämpimiä värejä: tummanvihreitä, ruskeita, mustia, beigeä, siniharmaata ja sinistä. Tyylikkäät vyöt isot koot ovat helppo ja kevyt valinta, ja sopivat mainiosti erityisesti kesä- ja kevätpukeutumiseen. Ja koska olemme erikoistuneet isojen miesten vöihin ja muihin vaatteisiin, riittävän pitkä vyö löytyy kyllä mitä todennäköisimmin valikoimastamme. Huomaathan myös, että joskus kannattaa ostaa useampi kangasvyö kerralla, ja housuostos on helppo täydentää sopivalla vyöllä verkkokauppamme avulla.

Nahkavyöt isot koot

Monien mielestä nahkavyö on se ainoa oikea vyö, ja heille voimme iloksemme tarjota hyvän valikoiman tyylikkäitä ja laadukkaiden valmistajien aitoja nahkavöitä. Ja sanomattakin lienee selvää, että pitkä vyö kyllä löytyy meidän verkkokaupastamme: meillä on pituuksia aina 160cm saakka. Jos haet perinteistä mustaa nahkavyötä, niin vilkaise esimerkiksi Duken valikoimaa, josta löytyy paljon näitä klassisia vöitä, joita voi käyttää monessa paikassa. Uskomme, että löydät monta mielenkiintoista vyökandidaattia valikoimastamme, ja kannattaa huomioida myös edulliset tarjouksemme.

Tuote on lisätty ostoskoriin

KassalleJatka ostoksia
Tuotteet