Miesten XL-vaatteet

XL-vaatteet miehille löydät Motley Denimin monipuolisesta sekä laadukkaasta valikoimasta. Tyylikkäiden suurempien vaatteiden löytäminen voi olla joskus yllättävän hankalaa, mutta meillä Motley Denimillä on panostettu valikoiman laatuun, monipuolisuuteen sekä ostamisen helppouteen. Halusit sitten XL-koon teepaitaa, hupparia, kauluspaitaa tai farkkuja, valikoimastamme löydät kaikki tyylikkäimmät XL-vaatteet. Tutustu ja tee taattuja XL-löytöjä!

Lue lisää
Uutuudet
Myydyimmät
Paras hinta

XL-vaatteita suurille miehille

XL-vaatteet, isot vaatteet, suurikokoiset vaatteet - kutsu niitä miksi haluat. Motley Denim on erikoistunut juuri tähän: XL-vaatteiden myymiseen miehille. Vaatevalikoimamme on tarkoitettu niille, jotka tarvitsevat hieman isokoisempia vaatteita. Otamme jatkuvasti valikoimaamme uutuuksia, jotta pysymme viimeisimmän muodin tasalla. Keväisin otamme valikoimaamme paljon XL T-paitoja, lyhythihaisia XL Paitoja, XL Sortseja ja XL Pikeepaitoja , ja syksyisin ison määrän XL Farkkuja, XL Takkeja, XL Puseroita ja XL Huppareita sekä pitkähihaisia XL Paitoja. Meillä on aina suuri valikoima vaatteita koosta 1XL aina 8XL-kokoon asti. Löydät siis meiltä kaikki miesten isot koot!

Ota huomioon koko - XL vai 1XL?

Miksi kaupassanne käytetään ilmaisua koko 1XL? Onko se sama koko kuin XL? Se, miksi kokoa kutsutaan, kertoo lopulta hyvin vähän. Vaatteen mitat ratkaisevat sen, sopiiko se yllesi vai ei: nimi on vain nimi. Voimme kyllä sanoa varsin suurella varmuudella, että vaatekoko XL ei ole sama, kuin meidän vaatekokomme 1XL. Motley Denimin koko 1XL on huomattavasti isompi kuin tavallisen Small-, Medium-, Large- ja X-Large-kokovalikoiman XL-koko. Motley Denimiltä ostaessa sinun ei siis tarvitse pelätä, tuleeko postista liian pieni koko. Olemme melko varmoja, että kokomme eivät tuota pettymystä.

Monipuolisesti suurille miehille

Tavoitteenamme on tuoda muoti sekä mahdollisuus ostaa XL-vaatteita kätevästi kaikille miehille. Usein pienemmän koon käyttäjiä suositaan huomattavasti – meidän kaupassamme ei tilanne ole näin! Tarvitsit sitten suurikokoisia paitoja, housuja, kauluspaitoja tai vaikkapa huppareita, löydät verkkokaupastamme hyvän valikoiman erilaisia malleja, värejä sekä vaatetyyppejä. Sinun ei myöskään tarvitse kärsiä enää perinteisestä vaatekaupparumbasta hikipisaroineen ja muutamine ärräpäineen – voit tehdä ostokset kätevästi netistä vaikkapa kotisohvalta tai työpäivän aikana kahvitunnilla.

Vaatteemme tehdään laatu edellä

XL-vaatteemme on valmistettu laadukkaista materiaaleista ja tehty kestämään käyttöä pidemmälläkin aikavälillä. Haluamme taata kaikille käyttäjille pitkäikäiset, mutta silti ajattomat, XL-vaatteet, jotka kehtaa ja haluaa pukea päälle joka aamu. Vaatteiden leikkaus on suunniteltu suosimaan hieman suurempia käyttäjiä, ne tuntuvat mukavalle päällä ja istuvat hyvin, vaikka kokoa löytyisi hieman enemmänkin. Tarvitsit siis XL-vaatteita kesään, talveen, arkeen tai kasuaaliin juhlaan, Motley Denimiltä saat vastauksen tarpeisiisi varmasti! Ja jos joku sattuu kysymään sinulta, mistä olet noin laadukkaan ja mukavan oloiset vaatteet saanut, älä epäile jakaa meidän ilosanomaamme. Haluamme helpottaa suurikokoisten käyttäjien elämää mahdollisimman laajalti!

Tuote on lisätty ostoskoriin

KassalleJatka ostoksia
Tuotteet