TALVITAKIT ALE jopa 70%!
ILMAINEN VAIHTO JA PALAUTUS POSTIN KAUTTA!

Toimitusehdot

Hinnat

Kaikki Motley Denimin hinnat ovat euroissa ja alv sisältyy niihin.

Minimiostosumma on 20 €.

Toimitus ja Toimitusaika

Tarjoamme seuraavia toimitusvaihtoehtoja:

Noutaminen postitoimipaikasta tai palvelupisteestä – 6,95 €

Noutaminen SmartPOST-automaatista – 6,95 €

Lisätietoja osoitteesta: www.posti.fi/smartpost

Tilausvahvistus lähetetään joko teksti- tai sähköpostiviestinä. Ellet vastaanota tilausvahvistusta 7 päivän sisällä tilauksestasi, ota yhteys asiakaspalveluumme. Ei lunastetuista, palautetuista tilauksista veloitetaan 29.95 € (ei koske postiennakolla lähetettyä tilausta)

Toimitus yritysosoitteeseen tai kotiosoitteeseen – 14,95 €

Paketin toimitus yritysosoitteeseen tai kotiosoitteeseen arkisin klo 8.00-16:00 välillä. Mikäli vastaanottajaa ei tavoiteta, paketti toimitetaan lähipostiin ja saapumisilmoitus jätetään vastaanottajan osoitteeseen. Huomioithan, että Posti ei sovi toimitusaikaa etukäteen.

Normaali toimitusaika postitse on 3-4 päivää varastolta toimituksen jälkeen. Toimitusaika voi olla pidempi etäisiin paikkoihin. Ennen kello 14.00 tehdyt tilaukset lähetetään tavallisesti samana päivänä, mutta tätä ei voida taata.

UPS Express Next day Delivery (toimitus seuraavana päivänä) – 29,95 €

Tilauksesi voidaan lähettää UPS:lla, jolloin toimitus tapahtuu kotiovellesi ja vastaanottajan on kuitattava se. Toimitusosoitteessa UPS:n on päästävä yhteyteen vastaanottajan kanssa välittömästi ovikellon, ovipuhelimen tai vastaavan kautta. UPS ei soita etukäteen eikä toimituksen yhteydessä. Palvelu voidaan tilata yritys- ja yksityisosoitteisiin. Toimitus tapahtuu seuraavana päivänä seuraavin ehdoin.

Tilaus viimeistään – toimitus viimeistään
Maanantai 15:00 – Tiistai 17:00
Tiistai 15:00 – Keskiviikko 17:00
Keskiviikko 15:00 – Torstai 17:00
Torstai 15:00 – Perjantai 17:00
Perjantai 15:00 – Maanantai 17:00

Poikkeuksena ruotsin pyhäpäivät tilauksessa ja paikalliset pyhäpäivät toimitukselle, jolloin poikkeuksia esiintyy: MOTLEY DENIM HOLIDAYS

Palvelu voidaan toimittaa vain näihin postinumeroihin: UPS Express Next Day Delivery postinumero

Kolme toimitusyritystä tehdään (ei välttämättä samana päivänä). Toimitustakuu koskee vain ensimmäistä toimitusyritystä. Toimitusaikaa ei sovita etukäteen. Haluatko vaihtaa vaatetta tai kokoa, teet palautuksen ja tämän jälkeen uuden tilauksen. Tämä on nopein tapa. Jos toimitus myöhästyy varastolta tai UPS ei toimita tuotteita ajoissa, on sinulla oikeus kieltäytyä toimituksesta, jolloin tilauksesi palautetaan Motley Denimille. Tämä ei aiheuta mitään kuluja sinulle asiakkaana ja maksamme takaisin täyden tilauksen arvon ja mahdolliset kulut. Tai voit hyväksyä myöhästyneen toimituksen ja saada toimituskulut takaisin. Ota yhteyttä meihin tässä tapauksessa.

UPS Standard 2-5 päivää – 19,95 €

Tilauksesi voidaan lähettää UPS:lla, jolloin toimitus tapahtuu kotiovellesi ja vastaanottajan on kuitattava se. Toimitusosoitteessa UPS:n on päästävä yhteyteen vastaanottajan kanssa välittömästi ovikellon, ovipuhelimen tai vastaavan kautta. UPS ei soita etukäteen eikä toimituksen yhteydessä. Palvelu voidaan tilata yritys- ja yksityisosoitteisiin.

Palvelu voidaan toimittaa vain näihin postinumeroihin: UPS Standard postinumero

Kolme toimitusyritystä tehdään (ei välttämättä samana päivänä). Toimitusaikaa ei sovita etukäteen.

Maksu

Tällä hetkellä tarjoamme seuraavia maksutapoja:

Maksut Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla – 0 €

Mikäli haluat maksaa Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla, MotleyDenim.fi toimii ainoastaan tuotteiden ja palveluiden markkinoijana ja lisäksi toimittaa tuotteet ostajalle. Reklamaatioista vastaa Paytrail Oyj.

Paytrail Oyj toimii Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla tehtävissä maksuissa tuotteen myyjänä ja kauppa syntyy asiakkaan ja Paytrail Oyj:n välille. Myyjän vastuulla ovat kaikki kauppaan liittyvät velvoitteet. Paytrail Oyj on myös maksun saaja.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Ohjelmakaari 10
40500 JYVÄSKYLÄ
Puhelin: 0207 181830

Verkkopankit – 0 €

Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksu- ja rahoituspalvelun toteuttaa Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj ostaa maksusuorituksen ja tilittää sen kauppiaalle. Käyttäjän kannalta palvelu toimii aivan kuten perinteinen verkkomaksaminenkin.

Joustoraha Lasku – 0 €

14 päivän luotto. Joustorahan lähettämän laskun kulut ovat 4,90 €.

Joustoraha Osamaksu – 0 €

Osamaksu 2−12 kuukautta. Joustoraha lähettää laskun kuukausittain, ja jokaisen laskun kulut ovat 4,90 €.

Kokonaismaksun ajankohtaisen koron näet kassasta.

Joustorahalla maksaminen tunnistetaan pankkikoodeilla, joita käytät kirjautuessasi verkkopankkiin.

Sähköpostitse asiakaspalvelu@joustoraha.fi
Puhelimitse 0800 186 186
Joustorahan asiakaspalvelu on avoinna ma-su klo 7-23.

Klarna Lasku – 10,95 €

14 päivän luotto.

Klarna Tili – 3,95 €

Osamaksu. Katso ehdot kassasta.

Klarnalla maksaminen tunnistetaan postinumeron avulla.

Postiennakko – 9,95 €

Maksa käteisellä tai kortilla, kun noudat tilauksesi postitoimistosta tai SmartPOST-automaatista. Mikäli asiakas ei lunasta postiennakkotoimitusta ja se palautetaan Motley Denimille, asiakas ei tulevaisuudessa saa tilata tuotteita Motley Denimiltä.

Avoin osto / Palautus

Sinulla on oikeus palauttaa tai vaihtaa tilaamasi tuotteet 14 päivän sisällä, vastaanottopäivästä lukien.

Palautuslomake on mukana kaikissa toimituksissa.

Motley Denim Suomi Oy:llä on palautussopimus Itellan kanssa, jonka ansiosta voit palauttaa tuotteen maksutta. Tutustu palautauslomakkeessa annettuihin ohjeisiin.

Hyväksymme vain sellaiset palautetut tuotteet, jotka ovat sellaisessa kunnossa, että ne voidaan myydä seuraavalle asiakkaalle. Tuotteiden merkintöjä ja hintalappuja ei saa irrottaa tuotteista. Asiakas vastaa tuotteesta palautuksen aikana.

Jokaisesta palautetusta tuotteesta palautetaan koko maksettu summa. Mikäli tilauksen kaikki tuotteet palautetaan, myös kaikki maksut palautetaan.

Reklamaatio

Motley Denim korjaa tai vaihtaa maksutta viallisen tuotteen. Ota yhteys asiakaspalveluun ja liitä viestiisi kuva viallisesta vaatteesta. Motley Denim ei korvaa vaatteita, jotka ovat menneet rikki varomattoman käsittelyn ja virheellisen pesun vuoksi.

Loppuunmyydyt tuotteet

Kaikki Motley Denimin tuotteet ovat varastotuotteita. Mikäli varasto olisi jostakin syystä päässyt loppumaan, sinuun otetaan yhteyttä sähköpostitse.

Ikäraja

Sinun on oltava yli 18-vuotias voidaksesi tilata Motley Denimiltä.

Osta 2 maksa 1

"Osta 2, maksa 1", edullisin vaate alennetaan maksun yhteydessä. Voit valita haluamasi tuotteet kaikista tuotteista joissa on merkintä "Osta 2, maksa 1".