NOPEA TOIMITUS - AVOIN OSTO 30 PÄIVÄÄ - ILMAINEN PALAUTUS* JA VAIHTO POSTIN KAUTTA

Toimitusehdot

Hinnat

Kaikki Motley Denimin hinnat ovat euroissa ja alv sisältyy niihin.

Minimiostosumma on 20 €.

Toimitus ja Toimitusaika

Tarjoamme seuraavia toimitusvaihtoehtoja:

Noutaminen postitoimipaikasta tai palvelupisteestä – 6,95 €

Noutaminen SmartPOST-automaatista – 6,95 €

Lisätietoja osoitteesta: www.posti.fi/smartpost

Tilausvahvistus lähetetään joko teksti- tai sähköpostiviestinä. Ellet vastaanota tilausvahvistusta 7 päivän sisällä tilauksestasi, ota yhteys asiakaspalveluumme. Ei lunastetuista, palautetuista tilauksista veloitetaan palautuksen toimituskulut (ei koske postiennakolla lähetettyä tilausta).

Toimitus yritysosoitteeseen tai kotiosoitteeseen – 14,95 €

Paketin toimitus yritysosoitteeseen tai kotiosoitteeseen arkisin klo 8.00-16:00 välillä. Mikäli vastaanottajaa ei tavoiteta, paketti toimitetaan lähipostiin ja saapumisilmoitus jätetään vastaanottajan osoitteeseen. Huomioithan, että Posti ei sovi toimitusaikaa etukäteen.

Normaali toimitusaika postitse on 3-4 päivää varastolta toimituksen jälkeen. Toimitusaika voi olla pidempi etäisiin paikkoihin. Ennen kello 14.00 tehdyt tilaukset lähetetään tavallisesti samana päivänä, mutta tätä ei voida taata. Postin toimitustavat ovat ilmainen palautus* ja ilmainen vaihto.

*Huomaa, että ilmainen palautus ei ole voimassa kaikissa tilanteissa, ja että palautuskuluista veloitetaan seuraavan taulukon mukaan (jos hinta puuttuu, on palautusmaksu sama kuin tilauksen kuljetusmaksu):

-yhden (1) tuotenimen palautus, jota on ostettu useita saman- tai erikokoisia kappaleita (palautusmaksu peritään palautusmäärästä riippumatta) - 6,95€
-yhden tilauksen kaikkien tuotteiden palautus - 6,95€
-alennustuotteiden palautus (peritään, vaikka palautus koostuisi alennus- ja täyshintaisista tuotteista) - 6,95€
-ei vastaanotettujen ja lunastamattomien tuotteiden palautus - 29,95€

Tapauksissa, joissa palautus täyttää kaksi tai useamman yllä kuvatuista kohdista, peritään suurin palautusmaksu, mutta ei koskaan kahta palautusmaksua.

Vaihdot ovat aina maksuttomia. Palautus, joka ei täytä mitään yllä olevista kohdista on maksuton.

Maksu

Tällä hetkellä tarjoamme seuraavia maksutapoja:

Maksut Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla – 0 €

Mikäli haluat maksaa Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla, MotleyDenim.fi toimii ainoastaan tuotteiden ja palveluiden markkinoijana ja lisäksi toimittaa tuotteet ostajalle. Reklamaatioista vastaa Paytrail Oyj.

Paytrail Oyj toimii Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla tehtävissä maksuissa tuotteen myyjänä ja kauppa syntyy asiakkaan ja Paytrail Oyj:n välille. Myyjän vastuulla ovat kaikki kauppaan liittyvät velvoitteet. Paytrail Oyj on myös maksun saaja.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Ohjelmakaari 10
40500 JYVÄSKYLÄ
Puhelin: 0207 181830

Verkkopankit – 0 €

Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksu- ja rahoituspalvelun toteuttaa Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj ostaa maksusuorituksen ja tilittää sen kauppiaalle. Käyttäjän kannalta palvelu toimii aivan kuten perinteinen verkkomaksaminenkin.

Joustoraha Lasku – 0 €

14 päivän luotto. Joustorahan lähettämän laskun kulut ovat 4,90 €.

Joustoraha Osamaksu – 0 €

Osamaksu 2−12 kuukautta. Joustoraha lähettää laskun kuukausittain, ja jokaisen laskun kulut ovat 4,90 €.

Kokonaismaksun ajankohtaisen koron näet kassasta.

Joustorahalla maksaminen tunnistetaan pankkikoodeilla, joita käytät kirjautuessasi verkkopankkiin.

Sähköpostitse asiakaspalvelu@joustoraha.fi
Puhelimitse 0800 186 186
Joustorahan asiakaspalvelu on avoinna ma-su klo 7-23.

Klarna Lasku – 10,95 €

14 päivän luotto.

Klarna Tili – 3,95 €

Osamaksu. Katso ehdot kassasta.

Klarnalla maksaminen tunnistetaan postinumeron avulla.

Postiennakko – 9,95 €

Maksa käteisellä tai kortilla, kun noudat tilauksesi postitoimistosta tai SmartPOST-automaatista. Mikäli asiakas ei lunasta postiennakkotoimitusta ja se palautetaan Motley Denimille, asiakas ei tulevaisuudessa saa tilata tuotteita Motley Denimiltä.

Avoin osto / Palautus

Sinulla on oikeus palauttaa tai vaihtaa tilaamasi tuotteet 30 päivän sisällä, vastaanottopäivästä lukien.

Palautuslomake on mukana kaikissa toimituksissa.

Motley Denim Suomi Oy:llä on palautussopimus Itellan kanssa, jonka ansiosta voit palauttaa meille tuotteet. Tutustu palautauslomakkeessa annettuihin ohjeisiin.

Hyväksymme vain täyden palautettujen tuotteiden takaisinmaksun, jotka ovat sellaisessa kunnossa, että voimme myydä ne uudestaan ja jotka palautetaan täydellisenä etiketteineen ja merkintöineen. Jos palautettu tuote on sellaisessa kunnossa, että sitä ei voida myydä uutena, tai että se ei ole täydellinen, on Motley Denimilla oikeus periä korvaus arvon pienenemisestä. Asiakas on vastuussa tuotteista palautuksen aikana.

Jos palautat koko tilauksen, maksamme takaisin täyden tilausarvon sekä lähetyskulut ja -maksut (palautuslähetys vähennettynä) välittömästi, kun saamme kaikki vaatteet ja takaisinmaksuun tarvitsemamme tiedot.

Reklamaatio

Motley Denim korjaa tai vaihtaa maksutta viallisen tuotteen. Ota yhteys asiakaspalveluun ja liitä viestiisi kuva viallisesta vaatteesta. Motley Denim ei korvaa vaatteita, jotka ovat menneet rikki varomattoman käsittelyn ja virheellisen pesun vuoksi.

Loppuunmyydyt tuotteet

Kaikki Motley Denimin tuotteet ovat varastotuotteita. Mikäli varasto olisi jostakin syystä päässyt loppumaan, sinuun otetaan yhteyttä sähköpostitse.

Ikäraja

Sinun on oltava yli 18-vuotias voidaksesi tilata Motley Denimiltä.

Osta 3 maksa 2

"Osta 3, maksa 2", edullisin vaate alennetaan maksun yhteydessä. Voit valita haluamasi tuotteet kaikista tuotteista joissa on merkintä "Osta 3, maksa 2".