Vaatteet 2XL-8XL Farkut W40-W70 Nopea toimitus* Ilmainen palautus**

Collegehousut ja Collegeshortsit 2XL-8XL

Kun tarvitset isoja miesten housuja, on tarjonta yleensä pettymys. Isokokoisten housujen tarjonta on usein rehellisesti sanoen yksinkertaista ja tylsää. Me Motley Denimillä haluamme tuoda tyylikkäät pienempien mittojen housut myös isokokoisten pukeutujien ulottuville. Housumme, joita löytyy mitoissa W40 – W70, ovat yhtä tyylikkäitä kuin pienempien mittojen vaatteet.

Koot
Merkit
Värit
Näytä määrä
Lajittele

Isot housut

Housut ovat tunnetusti yksi hankalin vaatekappale, mitä tulee sopivuuteen ja istuvuuteen. T-paidan ja puseron kanssa voi vielä pärjätä ainakin jonkin aikaa, vaikka koko ei olisikaan ihan nappiin menevä, mutta housujen kanssa tulee heti vastaan ongelmia: housut eivät mahdu kiinni, lahkeet ovat liian pitkät tai liian lyhyet, housut eivät istu kunnolla ja tuntuvat epämukavilta ja niin edelleen. Jonkinlaiset isot housut on kenties ollut mahdollista löytääkin perinteisistä vaatekaupoista, mutta valikoima saattaa olla kehno ja hinnat korkeita. Monet meistä etsivät turhaan sellaisia isojen miesten housuja, jotka oikeasti olisivat hyvännäköisiä, kestäviä ja tyylikkäitä, ja monet luovuttavat ja lopettavat etsinnän kokonaan. Silloin saavat kelvata lerpattavat verkkarit tilanteeseen kuin tilanteeseen.

Mielestämme asian ei kuitenkaan tarvitse olla näin, ja haluamme tarjota isoja housuja miehille: ei pelkästään oikeita kokoja, vaan myös laatua, eri värejä, eri malleja ja eri hintaluokkia. Ja tietysti haluamme tarjota isojen miesten housuja erilaisten käyttötarkoitusten mukaan: college-housuja kuntoiluun ja oleskeluun, reisitaskuhousuja työkäyttöön ja retkeilyyn ja luonnollisesti myös erilaisia housuja, joita voi pitää käytännössä missä vain: kotona, toimistossa, autolla ajaessa ja niin edelleen. Tietysti Motley Denimissä on myös suuri valikoima farkkuja. Joten jos olet hakemassa isoja housuja, oli kyse sitten retkeily-, työ- tai kuntoiluhousuista, olet nyt tullut oikeaan paikkaan.

Reisitaskuhousuja

Reisitaskuhousut ovat todella kätevä ja monipuolinen housutyyppi, jossa nimensä mukaisesti on ekstra-määrä taskuja, mm. juuri reiden kohdalla. Tämä tekee näistä housuista kätevät esimerkiksi nikkarointiin, askarteluun, auton huoltamiseen, retkeilyyn, ja kaikkeen missä tarvitaan paljon taskutilaa työkalujen ja muiden tarpeellisten asioiden säilyttämiseen. Retkeillessä ja veneillessä nämä housut ovat aivan korvaamattomat, sillä monesti kompassi, puukko tai vaikkapa taskulamppu ja tietysti matkapuhelin pitää olla helpossa paikassa nopeasti käden ulottuvilla.

Reisitaskuhousuista kannattaa nyt vilkaista ainakin Kam Jeansin ja ETO Jeansin malleja, sillä molemmista löytyy laadukkaita housuja. Toisissa malleissa taskut ovat näkyvillä jopa hieman korostetusti, ja toisissa ne ovat taas hillitympiä, jolloin housuista ei edes välttämättä heti huomaa kaikkia taskuja, vaan ne muistuttavat pikemminkin tavallisia farkkuja.

College-housuja

Isojen miesten housut löydät meiltä luonnollisesti myös college-mallistosta. Tämä pehmeä puuvilla, eli college-kangas, josta tehdään myös puseroita, on erinomaisen mukava materiaali. Se muistuttaa paljon villaa, mutta tuntuu paljasta ihoa vasten miellyttävämmältä, eikä se myöskään vanu kastuessaan. College-kangas tosin imee vettä kyllä aivan villan lailla, joten sadekelien vaatteina ne eivät ole kovinkaan hyviä. Isot housut college-valikoimassamme löytyvät esimerkiksi Rockfordin mallistosta.

College-housut ovat todella huolettomia vaatteita, ja ne soveltuvat niin kotikäyttöön oleskeluhousuiksi kuin kuntoiluunkin. Lisäksi nämä isot housut ovat kylmällä syyllä hyvä lisäys retkeilyvarustukseen, ja niitä voi käyttää vaikka teltassa nukkuessaan. Housut isot koot löydät esimerkiksi sinisen ja harmaan väreissä college-housujen valikoimastamme.

Oli tarpeesi sitten college-, reisitasku- tai jotkin muun tyyliset, kaikki isot housut löydät verkkokauppamme valikoimasta. Huomaathan, että voit helposti lajitella ja valikoida housuja ja muitakin vaatteita tyypin, koon, merkin ja värin mukaan. Uskomme, että tällä työkalulla housujen ostaminen on (isoille) miehillekin jatkossa paljon hauskempaa.