Vaatteet 2XL-8XL Farkut W40-W70 Nopea toimitus* Ilmainen palautus**

Miesten isot farkut W40 – W70

Jos etsit isoja farkkuja miehille tavanomaisista kaupoista, voit joutua etsimään jonkin aikaa ennen kuin löydät haluamasi. Monet perinteiset vaatemyymälät eivät ole panostaneet suurikokoisten miesten vaatteisiin ja farkkuihin, jolloin et asiakkaana löydä heiltä sellaisia vaatteita, joita ansaitsisit. Tämän vuoksi me Motley Denimillä olemme päättäneet keskittyä suuriin farkkukokoihin W40 – W70. Miesten farkut isot koot, värit ja mallit meiltä!

Koot
Merkit
Värit
Näytä määrä
Lajittele
Mish Mash Vasco Mid
109,95 €
Kam Jeans Ramires Dark
Alk. 69,95 €
Kam Jeans Sergio
69,95 €
Forge  HARRY Mid Used
Alk. 49,95 €
Mish Mash Roam Ink
129,95 €
Mish Mash Roam Mid
129,95 €
ETO Jeans EM547
99,95 €
Kam Jeans 150 Musta
Alk. 59,95 €
Kam Jeans 150 Sininen
Alk. 59,95 €

Isot farkut

Jos haet isoja farkkuja miehille, olet tullut oikeaan paikkaan. Meiltä löydät kattavan valikoiman suuria farkkukokoja (aina W62 kokoon asti). Voit aloittaa sopivien farkkujen etsimisen käyttämällä verkkokauppamme valintatyökaluja eli suodattimia. Aloita valitsemalla oma kokosi KOOT-valinnan alta. Mikäli et ole varma, mikä kokosi on, voit helposti selvittää sen: Jos omistat jo isot farkut, jotka istuvat jalkaasi hyvin, katso koko niistä. Varmin keino on kuitenkin mitata vyötärön ympäryysmittasi mittanauhalla, johon on merkitty tuumat, sillä farkkujen mitat ovat aina tuumakokoja. Kun olet valinnut oman kokosi, huomaat, että näkyviin jäävät nyt juuri sinulle sopivat koot, ja samalla valitseminen tulee helpommaksi: nyt voit keskittyä siihen, minkä merkkiset ja -väriset farkut haluat.

Isojen miesten farkut ovat saatavissa useissa eri väreissä, ja farkkujen värimaailmaa on helppo katsella ja vertailla värisuodattimen avulla; vaihda vain VÄRI-valinnan alta mieleisesi väri, niin näet tämän jälkeen kaikki kyseisessä värissä saatavana olevat farkut sivullamme. Voit käyttää niin paljon aikaa kuin haluat, sillä verkkokauppamme ei mene koskaan kiinni, eikä sinun tarvitse jonottaa vuoroasi missään. Isot farkut löytyvät kyllä valikoimastamme, ja samalla saatat löytää jotain muutakin kiinnostavaa. Esimerkiksi farkkuihin sopivan vyön tai puseron. Juuri asukokonaisuuksien hallinta on eräs asia, joka onnistuu helposti nimenomaan internetissä, sillä farkkujen ja muiden vaatteiden yhdistelmiä on helppo katsella kuvaruudulta, ja vertailu myös eri farkkumerkkien ja -mallien välillä käy helposti. Saatat huomata, että farkkujen ostaminen Motley Denimiltä saattaa olla jopa hauskaa!

Farkkujen huippumerkit

Valikoimassamme olevat isot farkut edustavat vain ja ainoastaan tunnettuja ja arvostettuja laatumerkkejä. Meiltä löydät miesten farkut isot koot esimerkiksi Duke, D555 ja ETO Jeans -merkkisinä. Muita valikoimastamme löytyviä merkkejä ovat mm. Mish Mash Jeans, Knockout Jeans, Kam Jeans ja Ed Baxter London. Nämä merkit ovat panostaneet varta vasten suuriin kokoihin, ja isojen miesten farkut on mahdollista saada nyt samalla tinkimättömällä laadulla kuin muutkin koot. Haetko esimerkiksi rentoa cowboy-tyyliä? Silloin kannattaa katsoa ainakin Mish Mash:n valikoima. Urbaanimpaa tyyliä löytyy puolestaan Kam Jeansilta. Ed Baxterin isot farkut ovat niin ikään erittäin tyylikkäitä. K.O. Jeans -farkut ovat puolestaan haluttuja upeiden malliensa ja tyylikkään kivipesunsa ansiosta.

Voit vertailla myös miltä eri mallit näyttävät eri väreissä ja tehdä lopullisen valintasi kaikessa rauhassa. Valikoimassamme olevat farkkumerkit ovat hyvin kysyttyjä ja suosittuja maailmalla, ja niiden laatu on arvostettua. Hyvät farkut eivät pelkästään näytä hyvältä, vaan ne myös istuvat hyvin jalkaan ja tuntuvat hyviltä jalassa - ja kestävät käyttöä. Alunperinhän farkut tehtiin nimenomaan kulutusta kestäviksi housuiksi.

Hae oma tyylisi

Farkuista on helppo alkaa rakentamaan myös omaa henkilökohtaista pukeutumistyyliä. Tämä onnistuu verkkokauppamme erilaisilla suodattimilla (kategoriat, koot, merkit, värit), ja kun olet löytänyt itsellesi hyvännäköiset farkut, voit alkaa keräämään sen ympärille muita vaatteita. Huomaathan myös tarjouksemme. Sinun ei tarvitse enää ostaa ensimmäisiä vastaan tulevia isoja farkkuja, jotka sattuvat sopimaan päälle, vaan voit rauhallisesti, ajan kanssa etsiä itsellesi juuri ne parhaat, ja luoda itsellesi uuden upean pukeutumistyylin. Farkut isot koot, paidat isot koot ja tietysti farkkuihin sopiva vyö, on kätevintä ostaa kerralla. Huomaat, että kun olet löytänyt uuden farkkuminäsi, oikeasti tyylikkäillä ja hyvin istuvilla farkuilla, se tekee olon mukavammaksi muutenkin: pukeutuminen on yksi tapa toteuttaa itseään ja jos on tyytyväinen siihen, millä tavalla on itse pukeutunut, se heijastuu moneen muuhunkin asiaan ja yleiseen hyvinvointiin.