Vaatteet 2XL-8XL Farkut W40-W70 Nopea toimitus* Ilmainen palautus**

Miesten isot colleget mitoissa 2XL – 8XL

Pusero on perusvaate, jonka löydät meiltä monipuolisesta valikoimasta. Isojen miesten puserot ovat valikoimassamme aina 8XL kokoihin asti. Iso college on tyylikäs ja monipuolinen, mutta samalla rento vaate. Isojen miesten colleget ja monenlainen iso pusero löytyy meiltä.

Koot
Merkit
Värit
Näytä määrä
Lajittele

Isot colleget

Jos tarvitset itsellesi ison college-puseron, niin olet nyt tullut juuri oikeaan paikkaan. Verkkokaupastamme löytyy laaja valikoima isoja puseroja ja isoja collegeja. College-pusero o erinomaisen helppo ja mukava vaate, ja se sopii mainiosti vaikkapa farkkujen kaveriksi. Tämä pusero on myös lämmin, ja se on näin ollen hyvä lisä talvivaatetuksessakin. College-puseromme edustavat laadukkaita merkkejä, kuten Kam Jeanssia, Mish Mashia ja D555:ttä. Isot puserot löytyvät valikoimastamme niin yksivärisinä, kuin tyylikkäillä logoillakin, ja värivalikoimaan mahtuu aina perinteiset sininen ja harmaa, mutta verkkokaupastamme löydät myös mustat, punaiset tai vaikka ruskeat colleget. College-pusero soveltuu mainiosti todella moneen käyttöön: arkivaatteeksi töihin tai kouluun, ulkoiluun, kuntoiluun, retkeilyyn ja niin edelleen. Pehmeä college-kangas tuntuu miellyttävältä paljaalla ihollakin, eikä sen tiedetä aiheuttavan allergisia reaktioita, kuten jotkin muut kangastyypit tekevät.

Verkkokauppamme lajittelutyökalun avulla voit etsiä itsellesi helposti sopivaa college-puseroa. Aloita valitsemalla oma kokosi – niitähän löytyy väliltä XL – 8XL – jolloin sivulle jäävät näkyviin juuri sinulle sopivat puserot. Colleget isot koot näkyvät tämän jälkeen eri väreissä, malleissa ja eri valmistajien merkeissä. Voit valita halutessasi vain tietyt valmistajat, jolloin ainoastaan kyseisen merkin isot colleget jäävät näkyviin. Nyt voit keskittyä myös väriin, ja katsella miltä nämä isot puserot näyttävät esimerkiksi mustana tai sinisenä. Haluamme antaa myös vinkin, että samalla voit kokeilla vaikkapa samanvärisiä farkkuja verkkokauppamme työkalulla, ja voit rakentaa tällä tavalla asukokonaisuuden uuden college-puserosi ympärille.

Perinteiset college-puserot

Valikoimastamme löydät isojen miesten colleget perinteikkäästi yksivärisenä, esim. sinisenä tai harmaana. College-paidat tulivat muotiin 1970-luvulla, ja ensimmäiset puserot olivat juuri näitä klassisia värejä. Monelle college-puserot ovatkin tuttuja jo koulu- tai lukioajoilta. Valikoimastamme löydät runsaasti näitä klassisia yksivärisiä puseroita, esimerkiksi D555, Boston, Mish Mash ja Split Star ovat merkkejä, joihin kannattaa tutustua verkkokauppamme valintatyökalun avulla. Colleget isot koot löydät kokotaulukosta aina kokoon 8XL asti, joten aika isolle miehelle meiltä löytyy vielä tyylikäs ja laadukas pusero.

College-puserot logoilla ja kuvilla

College-puseroissa on perinteisesti usein käytetty myös erilaisia muodikkaita logoja ja esim. brändi-merkkejä, jotka ovat erityisesti nuorison suosiossa. Tyylikkäitä logoja ja tuotemerkkejä ollaan perinteisesti nähty juuri college-paitojen ja T-paitojen malleissa, eivätkä isot colleget tee tässä suhteessa poikkeusta, ainakaan meidän verkkokaupassamme. Puserot isot koot löydät helposti verkkokaupastamme, ja valittavana on paitoja useissa eri väreissä, eri malleissa ja eri valmistajilta. Kaikki isojen miesten puserot ovat kuitenkin yhdessä asiassa samanlaisia: kaikki merkit ovat laadukkaita, ja koot ovat riittävän suuria.

Kokeile jotakin uutta

Yksivärinen tai kuvalla varustettu iso college ei tietenkään ole ainoa vaihtoehto, vaan valikoimasta löytyy paljon muitakin vaihtoehtoja. Esimerkiksi Mish Mash:n hieno denim-tyylinen paita kannattaa ehdottomasti vilkaista, jos farkkutyyli kiinnostaa. Iso pusero on tärkeä osa asukokonaisuutta, ja sen ympärille voi alkaa rakentamaan myös omaa tyyliä. Esimerkiksi mustan collegen kanssa sopivat vaikka mustat tai siniset farkut. Aikaisemmin suurten paitojen löytäminen on voinut olla hankalaa, vaan ei ole enää. Nyt kannattaa kokeilla verkkokauppaamme, jossa myös hinnat ovat edulliset. Saatat yllättäen huomata, että vaatteiden shoppailu voi ollakin hauskaa!